Holiday Inn-Wedding Flyer-Cover
U VAZDUHU · grad

Za jedan od najbitnijih dana u životu Holiday Inn Beograd predstavlja jedno od savršenih mesta za organizaciju svadbenog veselja. Usluga, ambijent i atmosfera od pet zvezdica učiniće da vaš najsvečaniji dan u životu protekne u veselju i zauvek vam ostane u sećanju.

Naš Belexpocentar je više od prostora. To je jedinstveno mesto za unikatne svadbene svečanosti od 250 do 850 zvanica. Belexpocentar ima direktnu vezu sa hotelom Holiday Inn i fleksibilnost prostora što su glavni benefiti i prednosti prilikom organizacije svečanosti. Ketering i stručno osoblje, kao i vrhunska usluga prepuštena je stručnom osoblju hotela Holiday Inn. Kompletan prostor Belexpocentra lako se može podeliti na manje prostore sa jednostavnim barijerama i organizovati događaj u više segmenata.

Dođite i uverite se da možete imati drugačije venčanje za pamćenje.

photo1 Dorćol je srce Beograda Fijuk sajam Fijuk sajam: Najkreativniji sajam u Beogradu Urnebesno veče uz stand up nastup i komediju „Noćne igre“ Urnebesno veče uz stand up nastup i komediju „Noćne igre“ FTM_1560_cover Holiday Inn: Novi paketi za mladence · ·