HI Wedding_cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Za jedan od najbitnijih dana u životu hotel Holiday Inn predstavlja savršeno mesto za organizaciju venčanja iz snova, Belexpocentar. Od Belexpocentra očekujte više od restorana i sale za svadbe, to je jedinstven beogradski prostor u koji staje od 250 do čak 850 zvanica. Koncept venčanja može se opisati u dve reči: fleksibilnost i multifunkcionalnost. Jer, fleksibilan je nesvakidašnji prostor koji nudimo, ali I svadbeni paketi koji mogu odgovarati I mladencima sa ograničenim budžetom.

Mladenci mogu izabrati dekoraciju i ceremoniju iz više segmenata (koktel prijem, kutak za fotografisanje, dance floor, svečani mladenački oltar, gala ručak ili večeru). Tim menadžera u ovom hotelu ispratiće svaku želju i zamisao i realizovaće ih do najsitnijih pojedinosti. Unikatna dekoracija, personalizovano posluženje, različit muzički program, obezbeđen parking, samo su neke od pogodnosti organizacije venčanja u Belexpocentru.

Kreirani su i posebni uslovi za smeštaj gostiju u hotelu Holiday Inn Beograd a mladencima kao poklon obezbeđena je prva bračna noć u najekskluzivnijem apartmanu hotela, ali i druga lepa iznenađenja. Slogan ovog nesvakidašnjeg prostora je: Biram novo, biram drugačije, biram Belexpocentar!

heart-762564_960_720_cover 7 stvari koje očekujemo od potencijalnih partnera le-clitoris-Lori-Malepart-Traversy-01 Le clitoris: Zabavni animirani video o ženskom izvoru seksualnog zadovoljstva friends-outdoor-blanket1-733x400_cover Ne baš fine stvari koje radimo sa najboljom drugaricom cover Šta boja vaših noktiju govori o vama · ·