landscape-1470444427-hbz-it-girls
U VAZDUHU · urban flash

Svaka godina se po nečemu pamti. Na ličnom planu pamtimo naše male uspehe i velike poraze ili ako imamo sreće, velike uspehe i male poraze, Na globalnom nivou pamtimo godinu po tome da li je naš klub osvojio ili izgubio nešto, da li su svi pričali o nečijem venčanju ili razvodu, ko se to novi pojavio i zasenio sve.

Kada govorimo o godinama i po tome kako ćemo ih pamtiti, jedan od načina je i da se setimo sa kim smo se zabavljali izvesne godine. I onda nekako godina dobije lice, osmeh, boju glasa. Isto tako, kada pogledate globalno, možete se setiti neke godine i osobe koja je stalno bila na TV-u, na bilbordima, u novinama. Holivud najvše voli da ima tu neku vrstu zaštitnog lica za svaku godinu. Po jedno lepo žensko lice za svaku, pa i najružniju godinu. U našoj galeriji možete pogledati koja je to holivudska lepotica obeležila koju godinu i to tako da je o njoj ceo svet pričao.

1960: JANET LEIGHOtvori galeriju
ljubav Kako da znate da li je vaš partner nesrećan Ruke Šta dužina prstiju otkriva o vama? zgod Zašto su ljudi koji dobro izgledaju totalni gadovi? kim Poznati pre nego što su postali vasionski poznati ·