naslovna
U VAZDUHU · pop trash

Svaka veza nailazi na mnoge potencijalne poteškoće i probleme a to je najočiglednije kod onih veza o kojima se redovno polemiše na velikim ekranima i internetu. Veze između poznatih ličnosti često su prepune skandala i intriga, a postoje neke od njih koje deluju kao da su od početka bile lažne.

Holivudski parovi se najčešće upoznaju na setu filma ili serije, a nekad nam i njihov privatni život deluje kao samo niz epizoda serije koja se sve više komplikuje. Na njih pored uobičajenih problema utiču i činjenica da su u oku javnosti i mnogo veća fluktuacija novca. Ima i onih za koje nam se i danas čini kao da nikad nisu ni bili pravi par, nego ih je spojio baš taj novac ili publicitet, ili neka marketinška korporacija koja je u njihovoj vezi videla odlične prilike za višestranu korist!

Dženifer Aniston i Vins VonOtvori galeriju

naslovna Koje zvezde su javno priznale svoju kilažu page-cover-poznati Kako se stvarno zovu najveće zvezde? naslovna Najgore fotografije poznatih osoba collage Cifre sa venčanja poznatih od kojih ćete zanemeti · · · ·