Natalie Portman i Mila Kunis
U VAZDUHU · pop trash

Malo koji profesor glume bi preporučio svojim studentima da se napiju pre nego što počnu snimanje svoje filmske scene, ali to ne znači da se to ipak ne dešava. Holivud nije imun na ovakvo ponašanje svojih zvezda, pa je opšte poznato da je Piter O’Tul bio pijan tokom snimanja mnogih svojih filmova, a on sigurno nije bio jedini.

Mnogo je uobičajenije da glumci i glumice izaberu da cugnu malo alholola sa ciljem da se opuste pred snimanje zahtevnijih scena, najčešće onih u kojima treba da simuliraju vođenje ljubavi sa svojim filmskim partnerom, ali i mnogih drugih. Otkrićemo vam nekoliko primera takvog ponašanja u tekstu koji sledi…

Margo Robi tokom snimanja filma Vuk sa Vol Strita

U poređenju sa sada već holivudskim veteranom Leonardom Dikapriom, Margo Robi je bila relativno neiskusna kada je glumila njegovu filmsku ženu Naomi u hitu Vuk sa Vol Strita. Ona je priznala da je bila izrazito nervozna pre snimanja scene seksa sa Leom i da je stekla hrabrost da se skine gola ispred kamere tek nakon tri popijene čašice tekile.

Bili Bob Tornton tokom snimanja filma Nevaljali Deda Mraz

U ovom filmu Bili Bob Tornton igra Vilija, čoveka koga tržni centri angažuju da glumi Deda Mraza, a on iskorišćava ovu priliku kako bi ih potkradao. Vili je uvek mrzovoljan, bezobrazan i, naravno, pijan. Tornton je izjavio da je i sam bio pod uticajem alkohola tokom snimanja većine scena za film, ali nije precizirao da li je to zato što je hteo da bude uverljiviji u svojoj ulozi ili zato što prosto voli da pije.

Natali Portman i Mila Kunis tokom snimanja filma Crni labud

Režiser filma Crni labud, Daron Aranofski, je tvrdio su Natali Portman i Mila Kunis podelili celu flašu tekile između sebe  kako bi smirile nerve i adekvatno se pripremile za scenu u kojoj su trebale da vode ljubav. Kunis, međutim, kaže da to nije istina. Verovatno bi joj i poverovali, da se u međuvremenu nije pojavila još jedna osoba iz filmske ekipe, u ovom slučaju anonimna, koja je potvrdila priču Aranofskog.

Martin Šin tokom snimanja filma Apokalipsa danas

Haos koji je vladao tokom snimanja filma Apokalipsa danas je već naveliko poznat. Režiser Frensis Ford Kopola je navodno razmišljao o samoubistvu, a posle završetka filma je bio lakši za čak 45 kila. Glavni glumac, Martin Šin, je doživeo srčani udar što je na neko vreme zaustavilo snimanje, a ne sme se zaboraviti ni nevreme koje je redovno onemogućavalo rad na filmu. Nije teško zamisliti da će ovakvi uslovi naterati mnoge da se ne odvajaju od flaše. Martin Šin nije bio jedini koji je bio pijan na setu, ali će njegova epizoda tokom snimanja prve scene u filmu ostati zauvek zapamćena. Na početku filma ga možemo videti kako se tetura po sobi očigledno pod uticajem alkohola, a u jednom trenutku čak udara golim rukama u ogledalo. Sve ovo je završilo u filmu iako nije bilo u originalnom scenariju, već je nastalo kao plod autentične Šinove improvizacije u alkoholisanom stanju.

Niv Kembel, Deniz Ričards i Met Dilon tokom snimanja filma Divlje strasti

Kada su scene seksa u filmu najpoznatija stvar u vezi njega, znamo da se radi o ne toliko dobrom ostvarenjau. Upravo je to slučaj sa prosečnim trilerom Divlje strasti. Mnogi koji su gledali ovaj film se više ni ne sećaju njegove radnje, ali su im vrele scene vođenja ljubavi između glavnih likova sigurno urezane u pamćenje. A kako i ne bi kada su ih odglumeli Deniz Ričards, Niv Kembel i Met Dilon. Ova trojka je snimila najpoznatiju filmsku trojku pod uticajem alkohola. Piće za koje su se odlučili kako bi se opustili, je, naravno, bila tekila.

Šaja Lebuf tokom snimanja filma Bez zakona

U filmu Bez zakona, koji se dešava za vreme prohibicije, Šaja Lebuf je glumio jednog od tri brata koji se bave nelegalnom prodajom alkohola. Da bi bio što je uverljiviji (!?) u ovoj ulozi, Šaja je na snimanje redovno dolazio pijan. Njegovoj filmskoj partnerki, Miji Vašikovskoj, je bilo izrazito neprijatno u njegovom prisustvu pa je u jednom trenutku čak razmišljala da da otkaz.


hbz-couples-blind-date-00-index-1518109083 5 poznatih parova koji su se upoznali na sastanku na slepo 6916060-72581160-15-0-1539861424-1539861430-0-1540280801-0-1540281509-1540281519-1500-1-1540281519-728-5a5f9ece71-1540378027 Neverovatne transformacije holivudskih zvezda cover-poznati Poznate ličnosti koje su završile u zatvoru page-cover Od njihovih frizura ćete imati košmare · · · ·