page_cover
KULTURA · fotografija

Najdžel Peri je priznati britansko-američki fotograf, specijalizovan za fotografisanje poznatih ličnosti. On je započeo svoju karijeru u Londonu 1988, a od 1994. živi u Njujorku. U međuvremenu je bio angažovan od strane nekih od najpoznatijih magazina, marketinških agencija i kompanija iz sfere zabave, muzike i filma.

Iako je Peri poznat kao autor portreta mnogih od najuticajnijih ljudi današnjice, ovog puta ćemo se samo koncentrisati na njegovu saradnju sa holivudskim glumcima.

U našoj galeriji možete videti originalne fotografije Leonarda Dikaprija, Klinta Istvuda, Dvejna Džonsona i drugih glumačkih zvezda koje su imale sreću da nađu ispred objektiva Perijevog foto-aparata. Složićete se da se radi o mnogo interesantnijim slikama od tipičnih porteta poznatih ličnosti, na kakve smo inače navikli.

Leonardno DikaprioOtvori galeriju
4B1BC04800000578-0-image-a-8_1523612862348 Smitsonijan: Ko su pobednici konkursa za najbolje fotografije? Magic-from-My-Backyard-I-create-storybook-scenes-from-my-backyard-5ad5a4279c12b__880 Pre i posle: Magične fotografije koje su nastale u običnom dvorištu porodicne Pogled sa plafona: Porodične fotografije jedne talentovane mame Dejtona Bič Ovako su Sjedinjene Države izgledale 1950-ih · · · · ·