cover-poznati
U VAZDUHU · pop trash

Postoji verovanje da su poznati glumci i glumice jedni drugima rivali i da nisu baš u prijateljskim odnosima. I mada svakako stoji da je konkurencija za uloge u Holivudu strahovita (a kako i ne bi bila s obzirom na to koliki su honorari), to ipak ne sprečava mnoge zvezde da budu najbolji prijatelji.

U narednim redovima ćemo vam otkriti koje poznate ličnosti iz sveta filma i televizije su nerazdvojne.

1. Penelope Kruz i Selma Hajek

Ove lepotice su igrale zajedno samo u jednom filmu. U pitanju je bila ne baš popularna komedija Bandidas iz 2006. U stvarnom životu, Penelope i Selma su prijateljice već 20 godina. Penelope je izjavila da su tokom snimanja zvali jedna drugu huevo (jaje na španskom) zbog činjenice da su volele da spavaju dugo, što ih je asociralo na jaja u gnezdu.

2. Met Dejmon i Ben Aflek

Met Dejmon i Ben Aflek su odrasli zajedno i najbolji su prijatelji više od 35 godina. Dejmon je izjavio da ih je spojila zajednička ljubav prema glumi i filmu. Poznati glumci su inače igrali prijatelje u filmu Dobri Vil Hanting, za koji su obojica napisali scenario koji je nagrađen Oskarom.

3. Kameron Dijaz i Dru Berimor

Mnogi misle da su se ove dve glumice prvi put upoznale na snimanju filma Čarlijevi anđeli, međutim, one su se prvi put susrele sasvim slučajno u kafeu u Holivudu. Dru je izjavila da je Kameron njena najlojalnija i najpouzdanija prijateljica kojoj poverava svoje najskrivenije tajne i zna da od nje uvek može očekivati podršku.

4. Tom Hidlston i Kris Hemsvort

Tom i Kris su se upoznali na snimanju filma Tor. Zanimljivo je da je Tom prvobitno trebao da glumi popularnog Marvelovog junaka, ali je ulogu na kraju ipak dobio Kris. To ih, međutim, nije sprečilo da postanu dobri prijatelji i druže se van snimanja. Kada je došao na red drugi deo Tora, njih dvojica su živeli zajedno u kući na Islandu gde su kuvali, pili vino i uživali u razgovorima duboko u noć.

5. Kortni Koks i Dženifer Aniston

Kao i Monika i Rejčel u seriji Prijatelji, Kortni i Dženifer su već 20 godina nerazdvojne prijateljice. One su toliko bliske da je Kortni bila deveruša na venčanju Dženifer, dok je Dženifer kuma Kortnijinoj ćerci.

6. Bred Pit i Džordž Kluni

Kada su snimali film Oušunovih 11, Bred i Džordž su ubrzo shvatili da imaju gotovo identičan smisao za humor. Od tada traje njihovo prijateljstvo. Postojale su glasine da nisu bili bliski jedno vreme jer Andželina Džoli nije baš volela Džordžovu ženu Amal Kluni. Sada kada je Bred slobodan, njihovo drugarstvo se nastavlja kao da se ništa nije dogodilo.


cover www.youtube.com Plastične operacije koje su izmenile lični opis poznatih page-poznati 7 poznatih ličnosti koje su radile u McDonald’s-u collage Genijalne mape koje će vas dobro nasmejati 84ee3a48-3b69-46a0-9496-7936ae8b13cf-smith-philippe Deca poznatih koja su isti roditelji · · · ·