Makarons Home Made Company
U VAZDUHU · promo

Poslastica koja je osvojila ceo svet i koja ne izlazi iz mode: Macarons!
Home Made Company, u saradnji sa najboljim francuskim poslastičarima, po originalnim recepturama i sa najkvalitetnijim francuskim sirovinama, sa ponosom predstavlja „Original French Home Made Macarons“, u 16 sjajnih ukusa: čokolada, vanila, lešnik, slana karamela, lavanda, pistać, malina, borovnica, smokva, passion fruit, čoko-menta, kafa, home made, kikiriki, kokos i čoko-narandža.

U ponudi su poklon pakovanja za 3, 6, 9, 12, 16, 20 i 36 komada, a moguća je i kupovina na komad (na prodajnim mestima) ili kilogram (za sve vrste proslava, naručivanje iz proizvodnje). Najfinije bademovo brašno koristi se za korice koje moraju biti hrskave spolja, a meke i sočne iznutra, a vrhunske francuske čokolade i voćni pirei srce su sočnih filova. Vesele boje i veliki izbor ukusa garancija su da će svako pronaći više ličnih favorita!

Macarons su poslastica koja se uvek vezuje za nešto pozitivno – ljubav, sreću, radost, osmeh… i generator su pozitivne energije!
Bon appetit…

American Express kartica_fotografija U susret putovanjima: American Express „Bonus dobrodošlice“ slika2 Case Study Show – Takmičenje u rešavanju studije slučaja NIKE AIR JORDAN V_3 Air Jordan V „Take Flight“ model stiže u „Tike shop“ #selfieless_Kolaz4_cover Humanitarna inicijativa: Budimo #selfieless · ·