Moon Cake_Home Made Company
PULS GRADA · gastro

Moon Cake je deo tradicije Kine i tradicije Dalekog istoka i predstavlja delikates koji se konzumira tokom Jesenjeg festivala u Kini i kojim se slave mesec i posmatranje meseca. Razmenjuje se među prijateljima i članovima porodice tokom trajanja festivala i jede uglavnom uz čaj. Često se poklanja poslovnim partnerima, prijateljima i članovima porodice kao izraz poštovanja. Moon Cake po pravilu je slan, ali postoje i slatke varijacije.

Inspirisan ovom pričom, Home Made Company pripremio je svoje viđenje kroz poklon pakovanje slatkih Moon Cakes-a. Kutija sarži 6 punjenih sočnih keksića sa tankom koricom, po dva komada od tri zanimljiva ukusa: Marcipan i amareto, Pomorandža i đumbir, Šljiva i orah.

anastasia-zhenina-84104-unsplash Šta je intuitivna ishrana? Nutricionisti savetuju kako da se bolje hranite bez držanja dijete spaghetti-1987454_1280 Gradonačelnik Bolonje neće da čuje za špagete bolonjeze chocolate-968457_1280 Da li je ovo posao o kome smo sanjali? ovidiu-creanga-674112-unsplash Devet namirnica koje su idealne kad želite nešto za užinu · ·