cover1
PULS GRADA · gastro

Praznici su pred vratima, a Home Made Company ima brojne slatke predloge kojima možete obradovati drage osobe ili poslovne partnere, a malo zadovoljstva morate priuštiti i sebi

U pauzi prazničnog šopinga predlažemo da svratite u Coffee Room, predahnete, osvežite se i zasladite nekom HomeMade poslasticom. Od HomeMade ukusa predlažemo novitete Mon Amour, Kokos tortu i presnu Bundeva tortu, kao i uvek aktuelne Nugat, Medenu jagodu i Homeroche. Coffee Room nalazi se na dve lokacije, jedan je u Ušće Shopping Center-u, a drugi u srcu Beograda, kod hotela Palace, na adresi Topličin venac 17.

Ice Macarons

Preporuka za pauzu u Coffee Room-u: probajte novitet u HomeMade ponudi, svetski hit sada dostupan i kod nas – Ice Macarons! Kombinacija sladoleda i francuskog macarona – između dve macarons korice, napravljene od najfinijeg bademovog brašna stavlja se porcija sladoleda. Na ovaj način dobija se zanimljiva poslastica, laka za konzumaciju, vrlo interesantnog izgleda i sa prepoznatljivim ukusima Home Made sladoleda. Ice Macaron nije ni sladoled, ni macaron, ali je i jedno i drugo, odnosno sadrži najbolje i od sladoleda i od macarona. U ponudi je pet različitih ukusa: čokolada, vanila, 100% jagoda, pistać i narandža. Vatromet ukusa i boja i sjajno hladno osveženje, idealno i za zimske dane!

Slatki pokloni

U HomeMade prodavnicama koje se nalaze u okviru Coffee Room-a možete kupiti sjajne slatke poklone u atraktivnom pakovanju. Teško je odlučiti se, ali predlažemo HomeMade Macarons, Sweet Selection, Cocktail Selection, praline i poklon torte.

HomeMade Macarons, poslastica koja je osvojila svet, a koju Home Made Company proizvodi po originalnim francuskim recepturama i od sirovina koje se uvoze iz Francuske, mogu se kupiti na komad ili u različitim poklon kutijama. Posebno skrećemo pažnju na novu atraktivnu kutiju za 20 macaronsa sa motivima Beograda, urađenu kao „limited edition“, kutija je vrhunskog izgleda i svakako se čuva i nakon konzumacije macaronsa.

Sweet Selection (poklon kutija sa devet ručno dekorisanih tortica) i Cocktail Selection (sa 20 tortica) su pokloni gde je svaki detalj osmišljen sa velikom pažnjom, idealni za sladokusce istančanog ukusa.

U poklon pakovanju Praline nalazi se 20 pralina punjenih ukusnim filovima, u obliku srca. Odličan izbor za poklon ispod jelke za voljenu osobu.

Poklon torte se proizvode u više ukusa i dekoracija, težine oko jednog kilograma, a spakovane su u poklon kutiju laku za nošenje. Odličan izbor za poklon za poslovne partnere i prijatelje, kao i za prazničnu porodičnu trpezu.

Pored navedenih poklona, u HomeMade prodavnicama možete pronaći i brojne poklone sa prazničnim dekoracijama.

cover1 Putevi kafe Modna varjača Modna varjača kao Gvinet Paltrou Nemačka gastronomija Ukus Nemačke: Skriveni gastronomski biseri Kavkaz bistro // foto Miloš Dimitrijević Kavkaz: Na samom vrhu bistro iskustva · ·