mali iv homemade company sladoled (5)
PULS GRADA · gastro

Home Made je za ovo leto spremio nešto zaista posebno i drugačije, a što će obradovati sve ljubitelje sladoleda koji imaju specifičan način ishrane. Posle mnogo istraživanja i proba, u ponudi Home Made-a su nova tri ukusa, proizvedeni isključivo od sirovina biljnog porekla, namenjeni vegetarijancima, veganima i svima koji žele da se hrane zdravije: Raw Čokolada, Raw Malina i Raw Banana!

Osećaj slatkog u Raw ukusima sladoleda dolazi od šećera iz prirodnih izvora (voća koje se koristi za sladoled i sirupa agave koji je jedan od sastojaka), pa mogu da ga jedu i osobe sa dijabetesom. Home Made Raw sladoledi ne sadrže mleko, jaja, niti bilo kakve sirovine životinjskog porekla. Posni su i bez glutena, ne sadrže emulgatore, poboljšivače ukusa i druge industrijske sirovine.

Najvažnije: ukus je intenzivan, a struktura fina i kremasta…

Uživajte u letu!

pjimage - 2019-06-17T224520.758 5 trendova u letnjoj ishrani Barcaffe Lattiato Nova prilika za uživanje: Sve je lako uz Barcaffé Lattiato! prostor Miamiam: Indian vibe & letnji meni KNEZ1259-HDR Coffee Dream na novoj lokaciji · · ·