mali iv homemade company sladoled (4)_cover1
PULS GRADA · gastro

Home Made sladoledi od čokolade zaista se i pripremaju od prave čokolade, i to najkvalitetnije, a voćni ukusi sadrže maksimalan procenat pravog voća. Uz to, različite zanimljive kombinacije ukusa, očekivane i neočekivane, prave iskorak i nude drugačija sladoledna iskustva!

U Home Made ponudi sladoleda je nekoliko voćnih ukusa sa 100% učešćem voća (jagoda, banana, malina i narandža). Ima i ukusa za osobe koje su na dijeti, a i oni koji poste moći će da pronađu adekvatno rešenje. Deo Home Made ponude prilagođen je osobama alergičnim na gluten, pa se nekoliko ukusa sladoleda proizvodi od sirovina koje ne sadrže gluten.

Preporučujemo vam da svakako probate mlečnu i tamnu čokoladu (neodoljivo!), orah (pravi!), mango (favorit) ili neki od voćnih 100% ukusa (njam, njam!). Veoma zamljiv ukus je i Mohito, koji se pravi sa alkoholom i pravi je alkoholni koktel u kornetu (idealan spoj sladoleda i zabave!).

Dva Štapića Dva štapića: Novi meni za vrele dane CD-protein-B2 poster-1_cover Coffee Dream: Novi moćni napitak Srpska kuća piva Srpska kuća piva pagecover Zdravi deserti nikada nisu izgledali ukusnije · ·