Home Made Company_macarons sa stampom
PULS GRADA · gastro

Bliže se praznici, period korporativnih proslava i darivanja poslovnih partnera i zaposlenih. Home Made Company ima zanimljivu ideju koji daju dodatnu dimenziju slatkišima već dobro poznatim po vrhunskom ukusu i kvalitetu: mogućnost štampe logotipa, reklamne poruke ili fotografije na macaronsima, omiljenoj poslastici poreklom iz Francuske! Boje su na vodenoj bazi, jestive i potpuno neškodljive.

Ova vrsta promocije brendova apsolutni je hit u svetu! Uz to, za veće serije, moguće je i brendiranje samog pakovanja, a u ponudi su kutije za 3, 5, 10, 16, 20 i 36 macaronsa!

Ovo je sjajna prilika za dodatno isticanje brenda prilikom izbora korporativnih poklona i sigurno će biti apsolutni hit u narednim mesecima. Kapaciteti Home Made-a već uveliko se bukiraju, pa požurite.


S-Original---Bela-dunja S-original rakije: Vrednost tradicije Food in Italian Literature 01 Održana je III Nedelja italijanske kuhinje: Srbija povećala uvoz maslinovog ulja ALX_5732 Lulu pekare: Da li ste probali krafin? snow-restaurant-mountains-sky Koja su najpopularnija piva na svetu? · · · · ·