IMG_2987
PULS GRADA · gastro

Koncept koji se pokazao kao više nego uspešan u novobeogradskom šoping centru Mercator, upravo je otvoren u BIG Fashion centru u Višnjičkoj ulici na Karaburmi. Ovo mesto predstavlja savršen slatki kutak koji će zadovoljiti sladokusce svih uzrasta i svih afiniteta, od onih koji vole čokoladne do onih koji preferiraju voćne ukuse, ljubitelje i sladoleda i vrhunskih torti i kolača, one koji bi da konačno probaju magične macaronse ili sasvim neobične i neobično ukusne vulcanose.

Koncept Home Made Shop-a zasnovan je na ponudi „za poneti“, a asortiman čine prepoznatljivi kolači i torte, fenomenalan sladoled, maštoviti slatki poklon proizvodi, atraktivnog izgleda, pakovanja i naravno ukusa. Time je ovo mesto idealno rešenje za poklon za svaku posebnu priliku, gde ostaje zaista slatka dilema šta izabrati, a naravno i mesto gde ćete sebe obradovati nekim novim ukusima i interesantnim slatkim formama.

Home Made Shop radi sedam dana u nedelji, od 9 do 22 časa, ljubazno osoblje tu je da preporuči i pomogne u izboru, a pakovanje je takvo da ćete lako i sigurno poneti odabranu poslasticu, a osobu koja prima poklon oduševiti i formom i sadržajem.

Ne propustite da se prepustite neodoljivim slatkim ukusima na novoj lokaciji!

BeFunky-collage Novi hleb sa speltom i čia semenkama i Zrno plus za sve one koji vode računa o ishrani elli-o-43178-unsplash Odgovori dijetetičara na četiri najčešća pitanja o ishrani Preview file Mera dobrog ukusa – Kronenbourg 1664 BLANC Whole Grain rye bread with seeds. Šest osobina dobrog hleba · · · ·