Home Made sladoled_sladoled u casama
PULS GRADA · gastro

Home Made je za ovo leto spakovao svoje fenomenalne sladolede u čašice, a u svakoj čašici je kombinacija dva ukusa. Ponuda je usmerena na prodaju u kafićima, u opciji „za odmah“ ili „za poneti“, a kombinacije ukusa napravljene su tako da sadrže najkvalitetnije i najtraženije Home Made sladolede.

U ponudi je šest kombinacija ukusa: Tamna čokolada i 100% Malina, Plazma i Mlečna čokolada, Lešnik i Vanila Madagaskar, Vanila Madagaskar i 100% Jagoda, Limun i Orah, Vanila Madagaskar i Tamna čokolada. Za svakoga po nešto, a za prave ljubitelje sladoleda svaka od kombinacija je iskustvo koje se mora isprobati!

Čokoladni Home Made sladoledi prave se od najfinijih belgijskih čokolada, voćni sa sočnim domaćim voćem, a vanila od najkvalitetnije vanile sa Madagaskara… Najbolji sastojci garantuju najviši kvalitet Home Made sladoleda!

18 - Zlatiborac juneća kobasica u sosu od bibera Zlatiborac preporučuje: Juneća kobasica u sosu od bibera page_cover Kada restorani preteraju u „kreativnosti“ cover Milini slatkiši – sve drugo otpiši! VEL_0213 Danubius slavi 100 godina postojanja · · ·