Simpsonovi i Tic Tac
U VAZDUHU · promo

Novo specijalno izdanje Tic Tac Simpsonovi sada je dostupno u 27 zemalja uz 9 zabavnih printova i 3 jedinstvena ukusa, čime Tic Tac svojim potrošačima pruža još inovativnih i ukusnih aroma.

Pružajući zabavnu i inovativnu liniju proizvoda koja spaja sveže ukuse sa poznatim licima, Tic Tac i 20th Century Fox Consumer Products najavili su dolazak novog Tic Tac Simpsonovi proizvoda u Evropu i šire. Specijalno izdanje Tic Tac Simpsonovi u svojim pakovanjima sadrži tri kultna lika iz voljene TV serije od kojih svaki ima poseban ukus: Ukus krofne za Homera, Ukus borovnice za Mardž i Ukus žvakaće gume za Barta.

Simpsonovi, najdugovečnija pisana serija u istoriji televizije, prvi put je emitovana 1989. i od tada je kulturni fenomen. S obzirom na to da pružaju vanvremensku zabavu i užitak, Simpsonovi su savršeni partner za Tic Tac, a zajedno će potrošačima ponuditi prepoznatljive likove i šale iz serije u kombinaciji sa svežim ukusima.

Dizajn pakovanja podseća na lica Simpsonovih i prilagođen je različitim Tic Tac formatima, što ih čini jedinstvenim i pogodnim za sakupljanje. Štaviše, zahvaljujući Print on Pills tehnologiji, na svakoj bombonici će se štampati tri najprepoznatljivija lica ova tri legendarna lika.

Humus Ribella Humus je pronašao svoje mesto na domaćoj trpezi “Skockajte se za savršen party!” Instagram konkurs Izložba „20 godina Noći Reklamoždera“ i početak Instagram konkursa “ Skockajte se za savršen party!“ Nike Predstavljena ekskluzivna Nike Sportswear Aeroloft kolekcija 14900431_316481142059915_2711194343637169136_n Predstavljanje novog pametnog telefona „Honor 8″ uz premijeru filmskog hita „Doktor Strejndž“ · ·