unnamed(1)
U VAZDUHU · promo

Honor, brend pametnih telefona namenjen korisnicima koji su rasli uz digitalnu tehnologiju, je objavio da će u ponudi flegšip uređaja 7X biti dostupne nove boje.

Honor, mlad i inovativan brend koji postavlja trendove, imao je rekordno uspešnu godinu tokom 2017. Prema istraživanju Sino Market Research, Honor je predvodio onlajn tržište pametnih telefona u Kini po pitanju broja prodatih uređaja i zarade od januara do novembra 2017. godine. Pored toga, serija Honor 7X je u decembru 2017. prodata u više od 40 miliona primeraka širom sveta. Ova flegšip serija je takođe zabeležila rekordnu prodaju za Dan samaca u Kini u novembru 2017. godine, sa zaradom od preko 600 miliona dolara, uz trocifreni rast prodaje tokom Crnog petka u SAD i Evropi. Nova boja i prepoznavanje crta lica su samo najnoviji način na koji Honor nastavlja da optimizuje korisničko iskustvo po neuporedivo povoljnoj ceni.

HONOR 7X SADA DOSTUPAN I U CRVENOJ BOJI

Pored crnih, plavih i zlatnih telefona, širom sveta će biti dostupne ograničene količine novog crvenog 7X telefona. Crvena verzija kupcima nudi strastvenu, novu boju i neverovatno originalno iskustvo. Honor je danas takođe objavio saradnju sa kompanijom Monster, zasnovanu na prethodnoj saradnji na telefonu Honor 9. Najnovija saradnja na telefonu 7X podiže ovaj radni odnos na viši nivo. U sklopu proslave ovog partnerstva, Honor će prvih 100 kupaca na svakom globalnom tržištu koji poruče ograničenu crvenu ediciju nagraditi parom AM15 Monster slušalica, kao posebnim bonusom.

OSNOVNE ODLIKE FLEGŠIP SERIJE 7X

  • Funkcija otključavanja pomoću prepoznavanja crta lica će uskoro biti dostupna svim korisnicima telefona Honor 7X. Ona se može koristiti za trenutno otključavanja telefona pomoću skeniranja poznatog lica korisnika. Od prvog kvartala 2018. godine, kupci će moći da pristupe prepoznavanju crta lica pomoću OTA ažuriranja. Ovo je prvi primer da će takva funkcija biti dostupna na telefonu ovog cenovnog ranga.
  • Kao prvi pametni telefon koji poseduje novi Honor FullView displej; FHD+displej veličine 5,93 inča sa 2160 X 1080 rezolucijom i odnosom 18:9, Honor 7X omogućava najveći ugao gledanja i najbolji odnos veličine ekrana i kućišta u svojoj klasi.
  • Neuporedivo iskustvo gledanja postaje najbolje iskustvo zabave i igranja igrica u svojoj klasi. FullView displej gejmerima pruža prednost zbog šireg ugla gledanja u odnosu na standarne displeje. Odnos 18:9 je sličan odnosu 21:9 koji se koristi u bioskopima i nudi slično iskustvo.
  • Zabava se nastavlja zahvaljujući posebnim zadnjim kamerama sa dvostrukim sočivima od 16MP + 2MP i efektima dubine polja poput onih na DSLR aparatima, koji se ostvaruju pomoću većeg otvora blende (F/0.95 – F/16). Nova tehnologija Phase Detection Auto Focus (PDAF) automatski fokusira sliku za samo 0,18 sekundi. Prednja kamera od 8MP nudi opcije za podešavanja koje predstavljaju poslasticu za ljubitelje selfija.

Preporučena cena 7x telefona je 300 evra.

banner-580x580 Kreiraj magičnu 2018. godinu u Stadion Shopping Centru Narodna kuhinja Veliki Mokri Lug 1_cover Tikkurila: Nove boje Narodnih kuhinja u Beogradu Front_Up_1024x500_cover AIKeWallet: Neizostavan asesoar za ovu sezonu 01_CHRISTMAS_12_retouch_v21cover Zahvalnost na dar · · · ·