pagecover
PULS GRADA · clubbing

Podbrend kompanije Huawei, Honor, pokrenuo je online konkurs u saradnji sa kompanijom Telenor i muzičkom izdavačkom kućom Universal Music pod nazivom Blue Xmas, koji će srećnog dobitnika po izboru predstavnika žirija odvesti na najveći hip hop događaj godine i to u Berlin!

Ljubitelji hip hop zvuka, da li ste spremni?

Verujemo da je veliki broj vas makar jednom u životu kada je video rad ili naslovnu fotografiju albuma nekog muzičkog umetnika pomislio: „Ja to ne bih tako!“ Zato je Honor otvorio jedinstvenu mogućnost da pokažete kako!

Svi koji žele da učestvuju u Honor Blue Xmas konkursu potrebno je da naprave fotografiju koju bi, da su muzička zvezda, imali kao fotografiju svog albuma, uploaduju je na Honor mikrosajt www.bluexmas.rs i ostave svoje lične podatke kako bismo vlasnika pobedničke fotografije po završetku konkursa kontaktirali.

Poznati Honor ambasadori, muzička zvezda Sajsi MC, fotograf Katarina Batuta i streetball freestyler Nemanja Blažić Tricky, naći će se u ulozi žirija i obaviti težak zadatak odabira pobednika konkursa koji će osvojiti nezaboravno VIP putovanje u Berlin na najveći hip hop događaj godine.


Central Dance Event Central Dance Event 2018. gusgus112 GusGus najavljuje erupciju zadovoljstva u Beogradu Jesenje topljenje Jos 3 dana do najvećeg jesenjeg Topljenja! Barac i Marko Nastić Easy Tiger serijal: Barac dolazi u Beograd · · · · · ·