soroush-karimi-387505-unsplash-e1522511136390-1000x500
U VAZDUHU · urban flash

Ne postoji najbolje ili idealno vreme za brak i nije važno oženiti se kako mnogi kažu „na vreme“, najvažnije je da upoznate osobu sa kojom će vam bračni život biti takozvana nadgradnja života odrasle ali usamljene jedinke.

Ali kako biste pronašli pravu osobu za život u dvoje, potraga vas mora preokrenuti više puta naglavačke, i možda, ako vam je suđeno, uspete da konačno sretnete tu osobu na pravom mestu, u pravo vreme i sve kockice će se poklopiti kako je i zapisano, možda baš u zvezdama. Međutim, onima koji se još nisu venčali, teško je da se ne pitaju koje su godine prave za brak. Bez sumnje, postoji milion faktora koji utiču na to, a između ostalog bi jedan od njih mogao biti i vaš horoskopski znak. Neki od astroloških znakova kroz život prolaze sumnjajući, postavljajući sebi bezbroj pitanja, dok onim drugima, snaga sudbine, strast i ljubav jesu važniji od broja godina i oklevanja. U nastavku teksta, pogledajte koji horoskopski znaci se najlakše odlučuju da stanu na ludi kamen.

Ovan

Ovnovi se smatraju impulsivnim osobama. U odnosima sa partnerom su isuviše inicijativni. Žele sve sada i odmah. Za njih je najverovatnije da će ukoliko se zaljube, ubrzo želeti da započnu zajednički život sa partnerom, a neće čekati previše ni da ga odvedu pred oltar. Zbog svoje brzopletosti često moraju da uče iz svojih grešaka, ali to je, ponekad, jedini način da Ovnovi uvide gde greše.

Bik

Biku je veoma važna obaveza, bilo da je u pitanju karijera ili ljubavna veza. Ovaj astrološki znak je snažno vezan za voljenu osobu i to dugoročno. Čak i ako privremeno raskinu sa partnerom, verovatno će ubrzo želeti da se pomire. Dok drugi astrološki znaci pokušavaju da eksperimentišu, Biku treba samo jedna osoba koja će ga emotivno ispuniti. Bikovi se mladi venčavaju sa nadom da će ostati u braku do kraja života.

Vaga

Za Vage, brak je izuzetno važan, pa im često venčanje bude na umu i pre nego što su razmislili da li je ta osoba savršena za njih ili pak nije. Razlog nije njihova brzopletost, već njihova neodlučna priroda. Oni često ni sebe ne poznaju dovoljno, a kada osoba ne poznaje sebe, ne može poznavati ni drugu osobu. Dakle, čekanje je bolja opcija.

page-rusi-svadba Rusi imaju najzabavnije svadbene fotografije L8swkHhl_cover1 Optička igra: Da li su ove slike iste ili različite? kidney-bean-timelapse-moss-and-fog-2 Ciklus života pasulja u kratkom fascinantnom videu Jamie Dornan Zašto smo opsednuti bogatim ljudima? · · · ·