1529952350317-GettyImages-57334883
U VAZDUHU · pop trash

Sudeći po astrologiji, mesto i vreme rođenja u velikoj meri određuju naš život. Kakvim vezama težimo, gde povlačimo granice, da li izazivamo ili izbegavamo konflikt, avanturu, rizik, komfor… Ipak, ukoliko niste znali, vaš horoskop povezuje vas i sa Dejvidom Bouvijem, na jedan poseban način.

Naime, svakom horoskopskom znaku odgovara određeni modni stil koji je oličen sjajnim modnim odabirima legendarnog muzičara i glumca koje je nosio tokom svoje duge i bogate karijere. U nastavku otkrijte koja modna kombinacija, po ugledu na Bouvija, pristaje vašem astro karakteru.

Ovan

Ovnovi, kao prvi znak zodijaka, uvek iniciraju akciju i nikada ne prezaju od smelih izbora. Vaša energija isijava poput  jarko crvenog kombinezona, koji je Dejvid Bouvi nosio prilikom izvođenja pesme Rebel, Rebel na jednoj holandskoj TV stanici.

Bik

Horoskopskim znakom bika vlada Venera, planeta estetike i lepote, koja se takođe dovodi u vezu sa nezavisnošću i iskrenošću. Stoga je logično da bikovima pristaje najoriginalniji, kicoški stajling Bouvija. Bez uvijanja, foliranja ili alter ega. Jednostavno, kombinacija koja impresionira!

Blizanci

Blizanci su drski, mali prevrtljivci! Njima vlada planeta Merkur, planeta komunikacije, razboritosti i jedinstvenog izraza. Ovo žuto odelo nije preozbiljno, već odražava vedru i veselu prirodu ovog horoskopskog znaka, prizivajući sunčane tonove proleća.

Rak

Rakovi su vrlo mirni ljudi koji uvek stišavaju situaciju, a uz to su vrlo emotivni i pitomi. Ova genijalana košulja plava je poput talasa, svetlucava poput Meseca (vladara rakova), i toliko mekana i svilena poput ćebeta u kome bi rakovi najradije ceo dan bili ušuškani kod kuće na kauču.

Lav

Ovaj znak zodijaka predstavlja kralj životinja, tako da se lavovi smatraju vrlo privlačnim i naočitim ljudima vrednim pažnje. Lavovi takođe vole vrlo upečatljive i smele modne kombinacije kojima privlače pažnju. Ovaj pačvork kombinezon predstavlja pravu umetnost koju je tako dobro izneo Zigi Stardast.

Devica

Kod devica, sve se vrti oko detalja. Iako ova kombinacija na prvi pogled može delovati jednostavno, baš kao i kod devica, što se bolje zagledate, to ćete lakše otkriti niz detalja. Dugmad na pantalonama? Print na tregerima? Način na koji mu je podignuta kragna? Sve su to suptilni, mali signali koji odaju jednu devicu.

Vaga

Ovaj znak predstavljaju terazije ili vaga. Kod njih je sve u balansu. Ko bi drugi ovako vešto uklopio atraktivni kombinezon sa crvenom kosom i obućom iste upadljive nijanse. Vage se pored toga smatraju i vrlo šarmantnim i druželjubivim osobama, a ovaj izgled Zigija Stardasta idealan je za odlazak na žurku!

Škorpija

Kao znak smrti i regeneracije, škorpijama savršeno pristaje legendarni Bouvijev Angel of Death izgled iz 1973. Crna koža i perje predstavljaju savršenu ilustarciju pomenutih kontrasnih pojava koje ovaj horoskopski zna ima u sebi. Osim toga, ovaj znak teško prima nove ljude u svoj život, a sticajem okolnosti, pomenuti Bouvijev nastup bio je rezervisan samo za članove njegovog fan kluba. Stoga, njihova sličnost i više je nego očigledna.

Strelac

Ovaj znak vrlo je glasan, direktan i otvoren, po cenu svega. Ovaj nesvakidašnji triko nagoveštava o kakvoj osobi je reč i pre nego što progovori. Osim toga, zamislite samo kako je lako trčati, skakati ili leteti po sceni u ovom izdanju?

Jarac

Jarčevi su ambiciozni perfekcionisti koji mudro raspolažu novcem. Shodno tome, njima najviše odgovara mistični izgled Dejvida Bouvija u kultnom filmu Labyrinth.

Vodolije

Vodolije su poznate po tome što vole sve što je ekscentrično i nekonvencionalno. Istinski individualci, oni vole da se izdvoje u masi. Pa šta se to dešava na ovoj fotografiji Bouvija sa nastupa 1983? Čemu kosturska glava? Verujte, vodolije bi više želele da ne znate ništa o tome…

Ribe

Kao poslednji znak zodijaka, ribe u sebi sublimiraju po malo od svakog horoskopskog znaka pre njih. One uživaju u mudrosti i lepoti, a Bouvi je svakako bio daleko ispred svog vremena time što je podsticao ljude da eksperimentišu sa modom. Satenska kombinacija koju je poneo tokom turneje Aladdin Sane u potpunosti dočarava kreativnost i nežnost riba.

Knjige i Zoran Janković Dajte knjige, hoću lom celebrity-autographs-40-5b27a60a0ca5e__1 Potpisi poznatih ličnosti page-poznati Retko viđene slike poznatih ličnosti collage Kako nas zaista vide robni proizvođači · · ·