f9f499e878fbc81f98fa9d99187b49ba_800_420
U VAZDUHU · pop trash

Naše interesovanje za smak sveta, kada će se desiti i da li će ga neko preživeti, ne jenjava. Naprotiv, filmovi na tu temu izazivaju opšte oduševljenje publike i beleže veliku gledanost u bioskopima. Ljubitelji romana pomahnitalo kupuju naslove koji unutar korica kriju apokaliptične priče. Postoji puno teorija i nagađanja, tek i dalje smo tu, i tragamo za odgovorima na pitanja.

Priča se dodatno komplikuje kada u nju uvedemo znake zodijaka, i pokušamo da kreiramo njihov scenario preživljavanja apokalipse. Razni ljudi, razne ćudi, a u nastavku otkrijte kako biste se vi ponašali kada bi smak sveta pokucao na vrata. Malo šale i smeha nikad nije na odmet…

Ovan

Ovan bi preuzeo odgovornost za ljude oko sebe, naređivao bi i uspešno osujetio svaki pokušaj da ga neko ućutka. Povlačio bi impulsivne poteze, te doveo saborce do smrti. Naime, otvorio bi vrata, čime bi nabujala voda našla svoj put do žrtava.

Bik

Ovaj zemljani znak zodijaka opustošio bi sve markete u gradu, napravio zalihe hrane u kući, i zaključao vrata, ne puštajući nikoga unutra. Kada bi ostao bez zaliha vode, umro bi od žeđi i ne bi mu bilo spasa.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku, vrlo su snalažljive i poseduju sve veštine neophodne za preživljavanje apokalipse. Međutim, nemaju sreće da žive dovoljno dugo da pokažu sve što znaju, i umiru nesrećnim slučajem nevezanim za smak sveta.

Rak

Rak bi se pobrinuo da sva siročad budu zbrinuta pod istim krovom. Izložio bi se velikom riziku u potrazi za namirnicama, u čemu bi uspeo. Nažalost, napadaju ga Marsovci i zombiji, i u toj nemilosrdnoj borbi gubi.

Lav

U odsustvu ovna, lav bi preuzeo kontrolu nad situacijom. Međutim, on bi sebe stavio na prvo mesto, u tajnosti bi izgradio svoje malo kraljevstvo pod zemljom, gde bi živeo u luksuzu. Na put bi mu stala džinovska pčela mutant, koja bi ga usmrtila svojim ubodom.

Devica

Ko se nađe u njenom društvu u kriznoj situaciji, taj je pravi srećnik. Ona bi se pobrinula da su svi na sigurnom, uzevši u obzir sve parametre. Zahtevala bi da niko ne reaguje nepromišljeno, međutim jedan takav potez ovna koštao bi je života. Otvaranje vrata na koja bi nagrnula voda, predstavljao bi njen kraj.

Vaga

Vaga bi u slučaju smaka sveta na vidiku preuzela dužnost pomoćnika komandanta. Ona bi bila zadužena za dobre međuljudske odnose i smirivanje strasti. Naposletku, bila bi pregažena hordom dinosaurusa.

Škorpija

Škorpija bi šetala od grupe do grupe ljudi, i pojašnjavala im šta ih očekuje. Pored toga, učila bi ih veštini lovljenja pacova. Na kraju, bila bi ozračena usled predugog boravka napolju nakon nuklearnog holokausta.

Strelac

Strelac bi se ponašao nepromišljeno i radio ono što nijedan drugi pripadnik zodijaka ne bi, u susret opasnosti. Strelac se zapravo vraća među žive i komanduje helikopterskim spašavanjem ugroženih. U toj misiji umire, tako što propada u užarenu lavu.

Jarac

Kao neko ko voli da drži stvari pod kontrolom, jarac bi se sklonio na sigurno i pokušao da prezimi krizni period. Ismevao bi ovna i lava jer su glupi i nedorasli ulozi lidera. Oni bi se zbog toga povukli, i prepustili mu komande. U toj ulozi, jarac bi se lepo snašao, pronašao jedino mesto koje je preživelo apokalipsu i postao predsednik novog svetskog poretka. Slava, nažalost, ne bi potrajala, jer bi se ubrzo predozirao novim narkoticima na tržištu.

Vodolija

Ovaj kreativan znak bio bi zadužen za osmišljavanje tehnologije koja bi poništila dejstvo sila koje su dovele do tog nemilog događaja. Pronalazi način da istrebi parazite koji su napali ljudski mozak, međutim zbog neotpornosti organizma, ona ekplodira.

Ribe

Za razliku od drugih znaka, ribe bi se povukle u skroviti kutak, i jadikovale nad svojom sudbinom. Iako u neverici šta ih je zadesilo, brbljale bi sve vreme, dok ih džinovski pauk ne bi uhvatio u svoju mrežu i iscedio sve sokove iz njih. Do tog trenutka ponavljale bi: „Ne, nemoguće da se ovo dešava”.

Nadamo se da nećemo doživeti smak sveta u ovom životu, ali sad bar znamo koje šanse bismo imali da opstanemo… Nadamo se da ste se dobro zabavili.


2_77236732619028111361536340580a73be6e08b5eb570dd8c116d3780802a Urnebesne fore koje će razumeti svaki frizer collage Poznate ličnosti koje nikada ne konzumiraju alkohol arianagrandeScreen-Shot-2018-09-06-at-4.24.21-AM Konjski rep Arijane Grande radi šta mu je volja kolaž Fore koje će razumeti svaki nastavnik · · ·