sausage5
PULS GRADA · gastro

Naš savet glasi – ako ste gladni, zaboravite na ovu vest, a posebno na njen deo koji sadrži galeriju. Idealno bi bilo da nabavite nešto za grickanje, udobno se smestite a onda i pročitate i pogledate ovo što smo vam spremili.

Ukoliko volite hot dog, poznate ličnosti i nesvakidašnje gastro fotografije, onda će vam se sigurno dopasti ono što sledi.

Majstor za pravljenje slanih peciva, Erik Vernivejv, na svom Instagram profilu The Daily Wiener svakodnevno objavljuje interesantne fotografije. No, ukoliko ste mislili da su posredi kolači i fina peciva, grdno se varate. Ova galerija je daleko zanimljivija! A kako i ne bi bila kada su na fotografijama prikazani hot dogovi u liku poznatih ličnosti, umetničkih dela, ili omiljenih junaka iz crtanih filmova. Stoga, pogledajte našu galeriju i uživajte u ovim kulinarskim bravurama.

ČeljustiOtvori galeriju
Lemon Chili Lemon Chili: Šarmantni splav idealan za proleće Enso menu Dec2017 ©Vemicphoto Enso: Nova uzbuđenja u poznatom restoranu originalne kuhinje MAMA BELGRADE BRUNCH (2) Mama Shelter: Mamin branč u novom gradskom hotelu BRUNCH Flayer -cover Uskršnji branč u hotelu Crowne Plaza · · · ·