_E0A0958_cover
PULS GRADA · gastro

Lepo se naspavajte, popijte jutarnju kafu, a mi vas očekujemo već od 13 sati u restoranu The Dining Room na nedeljnom branču. Na našem branču služi se više od 70 jela domaće i internacionalne kuhinje svake nedelje. Ovog meseca našu ponudu obogatićemo kubanskim specijalitetima.

Za mališane smo pripremili dečji kutak, kao i dečji meni: sa mini burgerima, štapićima od piletine, mini picama i svim onim u čemu deca uživaju. Kompletan dečji meni pripremljen je sa pažnjom, od dnevno svežih i nutricionistički izbalansiranih namirnica. Nakon obroka, mališane čeka igraonica sa animatorima.

Novitet koji će sigurno vašem nedeljnom ručku dodati posebnu notu je nastup popularnog kubanskog kvarteta „Salsa Y Punto“, koji će vas oduševiti fantastičnim repertoarom uz klasičnu kubansku salsu, uz klavijature, perkusije, bongo i trubu. bend će goste zabavljati od 13 do 16 časova.

Nedelja je dan za uživanje, nedelja je dan za branč.


Pizzagram Pizzagram: Fundamentalno drugačija pizza sladoledbelilukcover Da li biste probali sladoled sa belim lukom? Plato Restoran PLATO: Staro mesto novih susreta oddly-satisfying-photos-food-perfection-symmetry-4-5a4ca631df8a4__605 Slike nakon kojih ćete odmah ogladneti · · ·