V_1_5355kkk_cover
U VAZDUHU · grad

Inter Continental Hotels Group, čiji je hotel deo, ove godine proslavlja 65 godina postojanja Holiday Inn brenda, a Holiday Inn Beograd slavi 10 godina uspešnog poslovanja u Beogradu. Holiday Inn Beograd je hotel sa 4 zvezdice i deo je svetske grupacije InterContinental Hotels Group, a od 2016. nalazi se u vlasnistvu Delta Holding.

Holiday Inn Beograd se nalazi u glavnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, na 12 km udaljenosti od aerodroma Nikola Tesla i 4 km od centra grada. Direktna povezanost sa multifunkcionalnim izložbenim i kongresnim centrom BELEXPOCENTAR, veličine 2500 m2, nudi posebne pogodnosti u organizaciji poslovnih događaja, promocija, prijema i proslava.

Povodom velikog jubileja, tokom novembra hotel će organizovati niz iznenađenja za svoje goste i klijente, stoga je mnogo razloga da posetite hotel i organizujete svoj događaj baš u hotelu Holiday Inn Beograd!


IMG_7728_cover Leila Records: Od jutra do ponoći Dani Francuske Da li ste spremni za Francusku nedelju? Littering-Bentley-Driver-1_cover „Mračni vitez“ na motoru proganja ljude koji zagađuju okolinu Duško Savanović, basket izazov Intersport u TC Mercator: Nov koncept kupovine · · ·