25009748_959099987587408_1164948585561718784_ncover
U VAZDUHU · društvene mreže

Svi volimo da na Instagramu objavljujemo fotke svojih sveže pripremljenih obroka, ali nažalost, većina nas nije u stanju da to uradi tako dobro kao vlasnici najboljih profila posvećenih hrani.

Ako ste gladni novih recepata, saveta u vezi zdrave ishrane i vizuelno lepih slika obroka, zapratite neke od ovih 5 popularnih Instagram naloga.

1. @iquitsugar

Moto ovog profila glasi: „Oslobodite se šećera“. Gledajući fotografije hrane koju objavljuju, čini nam se da ta žrtva i ne bi bila toliko velika.

2. @shutthekaleup

Na ovom interesantnom profilu ćete pronaći recepte i savete za zdrav život joga instruktorke Dženet Ogden. Ako vam se on dopadne, posetite i njen blog istog sadržaja.

3. @deliciouslyella

Nakon što joj je bila dijagnostikovana teška bolest, britanska blogerka Ela je odlučila da se posveti zdravoj ishrani. Ako ste ljubitelj vegetarijanske kuhinje, pronaći ćete dosta toga zanimljivog na njenom Instagram profilu.

4. @jamieoliver

Džejmi Oliver je jedan od najpopularnijih svetskih kuvara pa nas nimalo ne čudi da ga na Instagramu prati čak 6 miliona ljudi! Kao i u većini svojih emisija, Džejmi promoviše brze, jednostavne, ali i ukusne obroke koje većina gastronoma može da napravi u svom domu.

5. @julieskitchen

Ljubitelji vizuelnog aspekta hrane bi trebalo odmah da zaprate ovaj Instagram profil gde će ih njegova vlasnica, Džuli Li, svakog dana obradovati svojim novim prelepim aranžmanima hrane.


11 Facebook: Nova aplikacija za decu hands-woman-laptop-notebookcover Evo zašto treba izbegavati rasprave na Facebook-u swim-reaper-death-instagram_v2jgRRR_cover Smrt ima svoj Instagram 1 10 poslastica koje se ne jedu · · · ·