Huawei Mate 10 Pro
U VAZDUHU · tech/web

Jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona današnjice, kompanija Huawei predstavila je prvu inteligentnu mašinu; mobilni telefon sa veštačkom inteligencijom – Huawei Mate 10 Pro, telefon namenjen mlađoj generaciji.

Domaćin beogradske premijere Mate 10 Pro telefona bila je dama čiji se digitalizovan lik pojavio na ekranima smeštenim na platformu stepeništa u centralnom delu lokala „Kafeterija“. Vizuelizacija high-tech performansi ovog tehnološkog čuda odigravala se na tri velika ekrana koja su zajedno prikazivala trodimenzionalnu sliku dugo očekivanog Mate 10 Pro inteligentnog telefona.

Svaki deo prostora na događaju je bio interaktivan i odražavao neku od ključnih karakteristika Mate 10 Pro telefona. Gosti su mogli da se upoznaju sa jedinstvenom opcijom offline rečnika uz koji jezičke barijere za korisnike ovog telefona više neće postojati gde god se oni nalazili u svetu. Velika mapa sveta sa rečenicama na raznim jezicima mamila je goste da prinesu Huawei Mate 10 Pro i momentalno pročitaju njen prevod na ekranu telefona, jer, jezičke barijere sada su prošlost. Par koraka niže nalazila se galerija slika u kojoj su fotografije različitih predela i ljudi, a gde su gosti mogli da testiraju pametnu opciju Object recognition.

Brojni zainteresovani gosti pravili su najbolje 360 fotografije pomoću neprevaziđenog Huawei uređaja 360 kamera. Poslovni korisnici mogli su da se uvere u finkcionalnost jedinstvenog PC moda uz pomoć kog povezivanjem telefona sa monitorom mogu da pristupe podacima u telefonu i rade na njemu kao na bilo kom drugom kompjuteru.

Pored toga, PC mode ima i opciju koja podiže iskustvo igranja igrica na viši nivo. Jednostavnim povezivanjem telefona sa TV uređajem, telefon će služiti kao konzola za igranje igrica što su gosti na događaju mogli i da probaju. U gejming korneru goste su čekali udobni lejzi begovi i najnovije tehnološko čudo – telefon Huawei Mate 10 Pro povezan sa TV uređajem i džojstikom za igranje igrica.


maxresdefaultcover Elegantni ples čoveka i robota otkriva nove puteve umetnosti 1510889094-0 Ovaj robot je spreman za Olimpijadu! Games.con Games.con 2017 – za tri „levela“ jači Otohiko-fork-796x398 Japanci su izmislili viljušku koja neutrališe zvuk srkanja · · · ·