Matebook Huawei
U VAZDUHU · tech/web

Huawei Matebook krasi kombinacija neverovatno uglađenih silueta elegantnog tableta, zbog čega će ga svaka žena koristiti sa zadovoljstvom, i visokih performansi modernog notebook računara koji svakoj poslovnoj ženi donosi moć koja joj je potrebna.

Klasa, elegancija, efikasnost – ovo su atributi kojima žene mogu da se pohvale u poslovnom svetu. Zbog toga nije čudno što pokušavaju da pronađu notebook računar koji može da prati tempo moderne poslovne žene i postane njihov veran prijatelj. A takva potraga podseća na potragu za savršenim muškarcem- čini se da je to izuzetno zahtevan zadatak. Međutim, Huawei je uspeo da spoji naizgled kontradiktorne karakteristike sa očekivanjima i da stvori notebook računar koji je savršen izbor uspešne žene: Huawei MateBook.

Kućište MateBook-a, izrađeno od plemenitih legura lakih metala, savršeno leži u ruci zahvaljujući debljini od svega 6,9 mm i zaobljenim ivicama, kao i mat završnoj obradi. Iznenađujuće je lagan – sa svojih 640 g delovaće kao da je nestao bez traga u torbi, a dlanovi neće biti umorni od pregledanja vesti sa berze i čitanja elektronskih izdanja privrednih vesti u režimu tablet računara.

Svaki detalj kućišta – od nežno ispoliranih dekorativnih ivica do reljefnog tastera za uključivanje – odaje utisak savršeno uglađenog dizajna i najvišeg kvaliteta izrade i korišćenih materijala. Sam notebook čini prvi deo celine: drugi deo je otmena, kožna torbica sa ugrađenom tastaturom, koja ne samo da štiti i krasi MateBook već, zahvaljujući ugrađenim magnetima, sadrži i postolje sa dva položaja koje omogućava prijatno i čvrsto postavljanje uređaja za rad. Štaviše, sam MateBook je magnetima spojen na torbicu: magneti čvrsto drže računar u torbici bez ikakvih drugih sredstava za pričvršćivanje, dok vam istovremeno omogućavaju da bez napora izvadite računar samo jednim potezom.

Tastatura pune veličine na MateBook-u ima savršeno prilagođenu čvrstoću i dužinu držanja tastera, zahvaljujući čemu je pisanje ne samo brže i preciznije, već ne zahteva ni napor. Velika tabla osetljiva na dodir bez tastera nudi savršeno glatku površinu koja omogućava precizan i brz rad. Uprkos malim dimenzijama, dizajneri kompanije Huawei uspeli su da opreme MateBook Intel Core procesorima koji nude beskompromisne performanse, do 8 GB radne memorije i veliki, veoma brz disk od 512 GB. Stoga, MateBook korisnicima garantuje da će sve poslovne aplikacije uvek raditi bez problema i maksimalnom brzinom.

Huawei MateBook može da osvoji žensko srce. Sa čitačem otisaka prstiju najviše klase ugrađenim u MateBook računar, svaka poslovna žena može biti sigurna da će njene poslovne i privatne tajne ostati bezbedne, bez potrebe pamćenja složenih lozinki. Računar se uključuje i otključava sistem za tren oka, samo jednim dodirom!

Uprkos iznenađujuće maloj težini i debljini, MateBook zadivljuje trajanjem baterije. Bez obzira da li su vam na rasporedu kratak put u London ili interni sastanci koji traju čitav dan, sa trajanjem baterije od 10 sati, Huawei uređaj omogućava svakoj ženi da se oseća bezbedno/sigurno. Umesto da se brinete o tome da li da zamenite tablet ili da ponesete punjač u torbi, možete da se posvetite zadacima koji su pred vama. Osim toga, baterija na MateBook računaru nudi vam dovoljno sati rada da uveče možete i da razgovarate sa prijateljicama preko Skajpa, da pogledate najbolje ponude u internet prodavnicama ili da pročitate nešto pre odlaska na spavanje.

Kada donesu odluku o kupovini MateBook računara, poslovne žene dobiju mnogo više od elegantnog, efikasnog i univerzalnog notebook računara i tableta. Stil, uglađenost i lakoća – to je suština MateBook-a. Deluje besprekorno, fleksibilan je i može da isprati modernu poslovnu ženu u svim zadacima sa kojima se svakodnevno susreće.

Modena 2 Coolpad predstavlja Modenu 2 2_PokemonGO (1) cover City letnja preporuka #49: Pokémon GO 1_WiFi_Map (1) cover1 City letnja preporuka #51: WiFi Map – aplikacija o internet čvorištima Automatski nacrt Kutija za pizzu koja je ujedno i DJ mikser · · ·