Huawei P20 Pro
U VAZDUHU · tech/web

Kompanija Huawei predstavila je najnoviju P seriju pametnih telefona i prvi telefon sa trostrukom Leica kamerom koju pokreće veštačka inteligencija. Tokom večeri, gosti su imali prilike da testiraju neke od ključnih karakteristika telefona u specijalno napravljenim experience zonama.

U centralnom delu sale nalazila se soba u kojoj su prisutni mogli da probaju sve mogućnosti unapređene, trostruke Leica kamere koju pokreće veštačka inteligencija i dobiju profesionalne fotografije nastale fotografisanjem od strane amatera.

Osim karakteristika kamere, gosti su na zabavan način mogli da testiraju revolucionarnu opciju zumiranja koju na tržište donosi Huawei P20 Pro zahvaljujući svom 5x Hybrid Zoomu. Na zidovima unutar Hybrid Zoom Experince sobe, bile su sakrivene ključne karakteristike telefona, jasno vidljive samo onima koji gledaju kroz ekran uvećan kamerom P20 Pro telefona, a koji čini da i najsitnija slova budu jasno čitljiva i vidljiva nakon uvećavanja.

George Zhang, direktor Huawei device za region Balkana izjavio je: „Svaki put kada razmišljamo o kreiranju novog telefona, prvo i najvažnije nam je korisničko iskustvo; to je ono što jača našu poziciju kao top tri igrača u svetu, ali i na tržištu Srbije. Mi u kompaniji Huawei želimo da korisnicima omogućimo neometano iskustvo i jednostavnost korišćenja pametnih telefona praćeno jedinstvenim dizajnom, sa akcentom na vrhunsku tehnologiju koja je potrošačima više nego ikad na dohvat ruke.“

Pametne telefone P20 serije moguće je kupiti u prodajnim objektima operatora MTS, Vip i Telenor, kao i radnjama Huawei Experience Store – Ušće, Tehnomanija, Gigatron, Win Win, Handy, Huawei store Rajićeva SC.
Za više informacija molimo posetite sajt.

INAT samit INAT samit: Inovacijom do uspešnog IT poslovanja seek-app-inaturalist-cover Seek: Aplikacija koja prepoznaje biljke i životinje apple-091217-iphone-x-4114-1000x500 iPhone očekuju velike promene 2020. 1520431331-0-cover Zavesa za tuširanje za one koji ne mogu bez interneta · · ·