HUAWEI P20 Pro
U VAZDUHU · tech/web

Huawei P20 Pro je prvi telefon sa trostrukom Leica kamerom, dok oba modela poseduju do sada neviđene karakteristike veštačke inteligencije, kombinujući tehnologiju i umetnost, i omogućavaju neprevaziđeno iskustvo korišćenja pametnog telefona. Huawei je postavio nova očekivanja u oblasti fotografisanja pametnim telefonom lansiranjem modela HUAWEI P9, prvog telefona sa Leica dualnom kamerom. Lansiranjem HUAWEI P20 serije, pravljenje profesionalnih fotografija visokog kvaliteta postaje sasvim jednostavno za svakoga.

HUAWEI P20 serija nastala je na temeljima uspešne saradnje sa kompanijom Leica. Sa prvom ikada trostrukom kamerom na modelu HUAWEI P20 Pro, unapređenom dualnom kamerom na modelu HUAWEI P20 i moćnom veštačkom inteligencijom oba uređaja, čak i najzahtevniji korisnici današnjice mogu da zabeleže i podele sve lepote sveta koji ih okružuju.

HUAWEI P20 serija sadrži napredni inteligentni sistem kamere koji korisnicima donosi neverovatne mogućnosti unapređenja svakog aspekta pametne fotografije, što joj je donelo najviši sveukupni rezultat od strane DxOMark’s .

Ključne karakteristike HUAWEI P20 serije:

• Unapređen sistem kamera koji omogućava veći prijem svetlosti i više detalja za što lepšu fotografiju, uz revolucionarnu Leica trostruku kameru i petostruki hibridni zum na HUAWEI P20 Pro modelu, i Leica dual kameru na modelu HUAWEI P20;

• Inovacije u fotografisanju i Master AI koji, na temeljima veštačke inteligencije, omogućava profesionalne veštine fotografisanja i HUAWEI AIS koji donosi moćnu tehnologiju stabilizacije;

• Vanvremenski dizajn sa jedva primetnim okvirom ekrana i očaravajućim nijansama boja;
• Vrhunske performanse uz NPU jedinicu na Kirin 970 procesoru i EMUI 8.1 baziranim na sistemu AndroidTM 8.1, koji omogućava potpuno jednostavno i vrhunsko iskustvo prilikom korišćenja.

Izvanredna kombinacija umetnosti i tehnologije za modni iskorak
Huawei P20 serija dolazi u potpuno novim, ekskluzivnim i trendi bojama: Twilight i Pink Gold! Ove boje dobijaju se nanošenjem nekoliko slojeva NCVM* optičkog preliva ispod staklene površine, toliko tanke, da kada svetlost dođe u kontakt sa njom prelama boje, stvarajući živopisne prelive različitih nijansi. Na našem tržištu, Huawei P20 Pro će biti dostupan u Black, Midnight Blue i Twighlight boji, dok će Huawei P20 biti dostupan u Black, Midnight Blue i Rose Gold boji. Huawei P20 Pro poseduje i potpuno novo Leica sočivo sa trostrukim optičkim zumom (VARIO-SUMMILUX-H 1:1.6-2.4/27-80ASPH), koje omogućava fotografisanje sa velike udaljenosti ekvivalentno petostrukom hibridnom zumiranju, kao i posebno osetljiv senzor za fotografisanje u uslovima lošeg osvetljenja po standardima ISO 102400. Huawei P20 oslanja se na čvrste temelje svog prethodnika sa potpuno novom Leica dual kamerom sa sočivom od 12MP i veličinom piksela do 1.55 μm, kao i monohromatskim sočivom od 20MP, koje mu omogućava fotografisanje u uslovima lošeg osvetljenja.

Vrhunsko iskustvo inteligentne fotografije dostupno svima

Zahvaljujući Kirin 970 procesoru, uređaji HUAWEI P20 serije automatski identifikuju više od 500 scenarija u 19 različitih kategorija i biraju odgovarajući režim rada i podešavanja kamere, kako bi kreirali profesionalnu fotografiju koja izgleda neverovatno, čak iako je napravi fotograf amater. Pored toga, HUAWEI AIS (AI Image Stabilization) stabilizuje noćne fotografije slikane iz ruke i rezultira fotografijama odličnog kvaliteta, čak i bez upotrebe stativa.

Huawei P20 i Huawei P20 Pro poseduju i prednju kameru od 24MP** sa AI opcijom ulepšavanja i trodimenzionalnim portret osvetljenjem, što za rezultat daje prelepe selfi fotografije, ističe prirodne boje kože lica, jasne konture lica i realistične 3D efekte na fotografiji.

Zarada online 3 najbolja načina da zaradite preko interneta ipad-820272_960_720 Online kupovina: Saveti kako da vas ne prevare waving-app-voice-dating-match-designboom-1200-1-1000x500 Aplikacija koja na osnovu glasa može pronaći vašu srodnu dušu ploota-safety-device-for-swimmers-02-e1519307587187-1000x500 Ploota: Ogrlica za plivanje koja će vam spasiti život · · ·