Huawei Fullview display
U VAZDUHU · promo

FullView displej je već postao novi trend u ispunjavanju potreba korisnika po pitanju kvaliteta telefona i iskustva korišćenja, naročito kada se radi o mlađim generacijama. Huawei je nedavno predstavio HUAWEI Y7 Prime 2018, veličine ekrana od 5,99 inča, uz FullView displej. Ovaj uređaj je namenjen prvenstveno kupcima koji žele elegenatni veliki ekran, dobru kameru i odlično iskustvo korišćenja.

Jedna od glavnih odlika telefona HUAWEI Y7 Prime 2018 je uvođenje FullView tehnologije visokog kvaliteta na tržište pristupačnijih telefona, pritom nudeći mnogo veći ekran u odnosu na Samsung J7 2017 sa 5,5 inča i OPPO A83 sa 5,7 inča. Ovaj uređaj korisnicima omogućava širi ugao gledanja, kao i neograničeno fotografisanje, igranje igara, gledanje video snimaka. Ova zadivljujuća odlika je rezultat neprekidnog ulaganja u istraživanje i razvoj, kao i prevazilaženja raznih tehnoloških izazova.

Od flegšip modela do jeftinijih telefona, HUAWEI Y7 Prime 2018 svima donosi HUAWEI FullView displej na dohvat ruke. Usled konstantnih promena želja i potreba, sve veći broj kupaca pristupačnijih telefona želi da uživa u iskustvu korišćenja kvalitetnijeg FullView displeja, ali opcije na tržištu su veoma ograničene. Ekrani su ili premali ili uopšte ne poseduju FullView displej, tako da kupci ne mogu da uživaju u boljem iskustvu gledanja ekrana. Uvidevši ovu potrebu na tržištu, Huawei je svoj telefon HUAWEI Y7 Prime 2018 opremio većim HUAWEI displejom od 5,99 inča, time ponudivši mnogo veći i širi ugao gledanja u odnosu na Samsung J7 2017 sa 5,5 inča i OPPO A83 sa 5,7 inča. Ovo označava početak ere u kojoj će svi korisnici moći da iskuse prednosti FullView displeja, bilo da se radi o ljubiteljima profesionalnijih modela ili početnicima sa pristupačnijim telefonom.

Veći FullView displej: HUAWEI Y7 Prime 2018 nudi elegantno iskustvo korišćenja. Iako veći FullView displej omogućava bolji ugao gledanja, udoban osećaj držanja i neverovatno iskustvo korišćenja, izazov je značajniji od prostog povećanja veličine ekrana: on podrazumeva potpunu inovaciju pri dizajniranju proizvoda, izradi i pouzdanosti, kao i razumevanje zahteva kupaca.

Trenutno, većina telefona na tržištu ima odnos veličine ekrana od 16:9, a samo mali broj skupljih modela poseduje 18:9 ekran. Zašto je onda Huawei odabrao 18:9 ekran za povoljniji telefon kao što je HUAWEI Y7 Prime 2018? Zbog veličine ekrana, odnos od 18:9 omogućava tanji i duži ekran koji nije preširok za držanje, čime se povećava osećaj sigurnosti dok je u ruci, uz to, odnos veličine od 18:9 omogućava prikazivanje 12,5% sadržaja više u odnosu na 16:9, sa istom veličinom kućišta. Uz veću širinu gledanja, korisnici mogu da vide više sadržaja dok igraju igrice, što im omogućava da nešto vide pre ostalih, bolje predvide šta će se desiti i steknu veće šanse da pobede.

U kombinaciji sa odličnom izradom okvira i 2.5 dizajnom sa zaobljenim staklom, odnos veličine ekrana od 18:9 omogućava telefonu HUAWEI Y7 Prime 2018 da ima kompaktan i elegantan dizajn, sigurniji osećaj držanja i bolje iskustvo korišćenja u odnosu na ostale jeftinije telefone.

Boca coca cola Kako je nastala najpoznatija boca na svetu? ECN_18946_89769_Hyaluron_Filler_Day_Care_SPF30_Kombi_PS Eucerin: Sve što vam je potrebno u jednoj kremi BBF 2018. Visa Plati beskontaktno Visa karticom i možeš osvojiti Fiat 500 Lounge Zlatiborac naslovna Dobitna kombinacija – Zlatiborac kobasice i pivo na Beer festu · ·