Humanitarna Akcija
U VAZDUHU · urban flash

Da biti čovek nije samo reč pozvani ste da u periodu od 25. decembra do 29. decembra svako od vas može da pokaže. U art media komuni Garaža se organizuje humanitarna akcija prikupljanja stvari za decu i mlade koji su socijalno ugroženi.

Organizacija nije sponzorisana i ne prima novac kao pomoć već samo sredstva koja su socijalno ugroženoj deci i najpotrebnija, a takve stvari su pre svega- garderoba, kozmetika ali imajući u vidu njihov uzrast i igračke. Svoju dobru volju možete pokazati svaki dan u periodu od 25-29. decembra od 16h do 23h, a poslednji dan ove humanitarne akcije možete se pridružiti organizatorima na žurci, koja će biti organizovana u znak zahvalnosti svima koji su učestvovali u donaciji. Žurka će biti organizovana u prostorijama Garaže (Ulica Bulevar vojvode Mišića 46), 29. decembra od 19h. Akciju organizuju Centar GRiG, Nemanja Lepir i Garaža.


Romantična ljubav Kako da u 2018. upoznate pravu osobu 3cover Kako da psujemo znakovnim jezikom Ti ludi umetnici Umetničke transformacije idealne za KST maskenbal productivity-1995786_960_720cover 5 zdravih navika produktivnih ljudi · · ·