kondom
U VAZDUHU · urban flash

Ne, ovo nije preuranjena prvoaprilska šala. Zaista postoji prvi „pametni“ kondom. I jeste, njegova namena je da ocenjuje koliko ste bili dobri u seksu. Zapravo, to i nije pravi kondom.

i.Con je mali uređaj koji se stavlja na penis. U pitanju je podesivi prsten opremljen sa nano čipom koji snima različite stvari, i statistički ih obrađuje. Meri se brzina pokreta, broj poza koje ste promenili, i tako sve redom do ukupnog broja utrošenih kalorija. Romantično, zar ne?

Tu je i i.Con aplikacija uz pomoć koje možete postaviti svoje podatke, što znači da možete da podelite svoju statistiku na društvene mreže. Tako da je upoređivanje sa drugim pastuvima sada prešlo na sasvim drugi nivo, i teško da možete da prevarite ovaj gedžet. Programeri kažu da je i.Con u završnoj fazi testiranja i da će prvo biti distribuiran u Velikoj Britaniji, a kasnije i u ostatku sveta, ako se ukaže potreba za tim. Šta li će biti sa našim vajnim ljubavnicima?

žene Koji su to komplimenti neprimereni? nauka Za ove izume treba da zahvalimo ženama kw Šta je zajedničko Plastičnom Isusu i Kanyeu Westu? Selfiji i poremećaji Selfiji koje pravite otkrivaju kakve psihološke smetnje imate ·