pagecover
KULTURA · fotografija

Organizacija Comedy Wildlife Photography Awards je i ove godine objavila pobednike svog takmičenja u konkurenciji najboljih smešnih fotografija divljih životinja. Njihov cilj je da pokažu zabavnu stranu prirode, ali i da inspirišu ljude da ulože vreme i novac u očuvanje živog sveta i spašavanje ugroženih vrsta.

Ove godine takmičenje je finansirao Paul Joynson-Hicks, fotograf koji se specijalizovao za slikanje divljih životinja. Njegove kolege i koleginice iz struke su se potrudili da i Comedy Wildlife Photography Awards 2017 bude zabavan kao i ranijih godina i u tu svrhu prijavili neke od svojih najboljih fotografija životinja uslikanih u situacijama koje se mogu okarakterisati kao smešne. Pogledajte u našoj galeriji neke od pobedničkih fotografija sa takmičenja.

foto: Isabelle MarozzoOtvori galeriju
Majke su uvek lepe! Majke su uvek lepe pilot-clouds-lightning-night-skies-santiago-borja-lopez-9-591954c1449c1__880_cover Pravo iz pilotske kabine foto: Vogue Korea Trikovi u fotografisanju koji stvaraju savršenu iluziju cover324 Američki jug ’70-ih na fotografijama Williama Egglestona · ·