cover1
U VAZDUHU · urban flash

Svako ko je ikada imao naporan dan na poslu i omaklo mu se da u nekom trenutku zaklopi oba oka i utone u san imaće razumevanja za ove ljude, bez obzira što rade u profesiji u kojoj je spremnost na brzo reagovanje u pojedinim slučajevima razlika između života i smrti pacijenta.

Fotografije koje vam prikazujemo su deo globalnog trenda #YoTambienMeDormi (#jasamtakođeponekadzaspao na španskom) koji su pokrenuli doktori širom sveta kako bi stali u odbranu svog kolege iz Meksika koji je bio napadnut na jednom blogu jer je slučajno zaspao tokom dežurstva i bio fotografisan.

Činjenica je da neki doktori u svetu rade i po 80 sati nedeljno, a u ekstremnim okolnostima smena može da im traje i do 36 sati, pa im treba oprostiti trenutak predaha, jer ipak su oni samo ljudi kao i mi, zar ne?

I doktori su ljudi: Spavanje na dežurstvuOtvori galeriju
Nova Barbie Barbie ima mnogo novih tela i lica Pica oko sveta Živi svoj san: Putuj svetom i jedi picu Kamp prikolica od LEGO kockica Od poda do plafona sve je ovde LEGO Glad je ozbiljna stvar Simpatični i kad su gladni