naslovna
PULS GRADA · gastro

Bez obzira na vreme u kojem živimo, a koje nam svakog dana otkriva nešto novo, ne postoji neki drugi napitak koji će nam tako probuditi čula kao prava kafa – sveža, mlevena i punog ukusa, na koju smo navikli. Savršena, potpuna aroma u kombinaciji sa mirisom koji ispunjava, svakodnevno nas podseća da sitna zadovoljstva čine život lepšim, a trenutke druženja zabavnijim.

Retko koji ritual je toliko posvećen samo našem zadovoljstvu. Počevši od trenutka pripreme, preko čarobne slike laganog sipanja u omiljenu šoljicu, pa sve do prvog gutljaja ili udaha mirisa koji u glavi već povezujemo sa odmorom – svaki korak na ovom putu uživanja budi sve osećaje i popravlja raspoloženje. Čak i samo pakovanje na prvi pogled može podsetiti na lepotu zajedničkog druženja uz kafu – na sve priče koje zajedno stvaramo i neraskidive prijateljske i porodične veze koje negujemo.

Zato što shvata koliko nam je šoljica omiljene kafe važna, Grand kafa zadovoljstvo i uživanje u kafi stalno stavlja na prvo mesto. Osim što konstantno unapređuje kvalitet svojih proizvoda, njena pakovanja su se takođe menjala, uvek simbolizujući istinsku ljubav: taman toliko da idu u korak sa vremenom, ali i da ostanu bliska, voljena i prepoznatljiva. Upravo zbog toga, nekada već samim pogledom na policu u marketu, pre nego što uopšte i skuvamo sveže mlevenu kafu, možemo da zamislimo i miris i ukus koji opija.

Sada je celokupan portfolio sveže mlevene Grand kafe dobio novo ruho, u elegantnim mat pakovanjima, prosto mameći nove priče i upotpunjujući čaroliju jednostavnog uživanja u omiljenoj šoljici. U pakovanjima koja nude toplinu, bliskost i druženje – i uz prepoznatljiv miris i ukus: To je kafa.

1000x500 Novo u Srbiji: Sajder Bandit home-made-crna-gora Prva Home Made prodavnica u Crnoj Gori u kompleksu Porto Montenegro alcoholic-beverages-ale-assorted-1267700 Evo zašto je pivo zdravo BeFunky-collage Koje „zimske“ namirnice zameniti „letnjim“ tako da unos kalorija ostane isti? ·