collage
U VAZDUHU · pop trash

Na filmskom platnu je pravi alfa mužjak, zavodljivi Džejms Bond, šmeker koji svakom novom ulogom osvaja ženska srca. Ipak, ovaj proslavljeni glumac tvrdi da je njegova ljubavna priča u privatnom životu lepša od bilo kog filma! Pirs Brosnan upravo je proslavio dvadesetpetogodišnjicu braka sa svojom suprugom Kili Šaj Smit, a sudeći po fotografijama, ovaj par je zaljubljeniji nego ikad ranije.

Pirs je nedavno na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj razmenjuje nežne poglede sa suprugom, ispod koje je napisao da joj se zahvaljuje za svu ljubav tokom prethodnih 25 godina.

Ovaj par upoznao se 1994. godine na Kubi tokom jedne žurke. Sedam godina kasnije venčali su se u Irskoj. Glumac irskog porekla izjavio je da je oduvek bio očaran strašću svoje supruge Kili: „Ona poseduje ogromnu snagu bez koje ne bih mogao da živim. Kada me Kili pogleda, ja se istopim.” Ovaj par ima dva sina, Dilana koji ima 21 godinu, i Parisa kome je 17.

U galeriji pogledajte fotografije zabeležene tokom 25 godina njihovog braka, koje nesumnjivo potvrđuju ogromnu ljubav i poštovanje koje imaju jedno prema drugom. 

Ovaj par upoznao se 1994. godineOtvori galeriju
page-b-bred-pit Bred Pit uvek imitira izgled svojih devojaka tcddoab-ec019-h-jpg-1499457807 Šta se zaista krije iza ljubaznih reči Britanaca cover-poznati Poznati kao školarci collage Kako da sa stilom uvredite gosta · · · ·