prijatelji
U VAZDUHU · urban flash

Kada smo na piću sa poslovnim partnerima ili ljudima koji nas ne poznaju baš dobro, naše ponašanje i naše priče nisu onakve kakve su kada razgovaramo sa najboljim prijateljima. To je i normalno. Maniri i društveni standardi ne dozvoljavaju da se sa strancem priča o onome o čemu rado ćaskate sa nekim ko vam je baš dobar prijatelj.

Kada smo sa onim koga zovemo najbolji prijatelj/prijateljica, tada delimo svaku misao i tu može da se javi svašta. Ne postoje stege, pa su razgovori često i vulgarni i brutalno iskreni. I tako naši najbolji prijatelji znaju naše najmračnije tajne, misli i stavove koje nikom drugom ne govorimo.
Jedna od tema koja je na meniju kada razgovaramo sa najboljim prijateljima su i bolesti. To nije samo informativni razgovor, zaista se sve opisuje, simptomi, razvoj bolesti, osećaji.

Takođe, kada nam dolaze gosti trudimo se da sredimo stan. Ali, kada „visimo“ sa najboljim prijateljem nemamo problema da se prikažemo u pravom svetlu- sve je razbacano i prašnjavo. A takođe, naša najbolja prijateljica zna kada smo promenile šampon, kako nam se sviđa nova krema, kako nas mrzi da spremamo kuću.

Sigurno je da nećemo svakom reći da li nam je pomfrit pao na pod pa smo ga ipak pojeli ili da nam je uleteo pauk u usta dok smo spavali pa smo ga progutali. Ali, onaj ko je naš najbolji prijatelj zna sve o tome.

Ono što svi znamo i u vezi sa čim nema dileme jeste da naš najbolji prijatelj zna sve o našem seksualnom životu. Bukvalno sve. Tako da, često među partnerima nema poverljivosti koja neće otići makar do najboljeg prijatelja! Čak i one najskrivenije fantazije koje ni sami ne verujemo da imamo. Ali, prijatelji su tu da saslušaju.
Svi su sa svojim najboljim prijateljima veoma intimni. Kao sa sobom. I zaista ste se i vi uhvatili kako razmišljate da ne postoji niko drugi sa kim biste mogli tako otvoreno da pričate o svemu.

sreća Pretpostavke u koje verujemo sreća Ove stvari srećni ljudi ne rade 30 Ove stvari pune 30 godina ove godine prijatelji Piće u baru sa prijateljima je dobro za vas ·