Deveruše poznate ličnosti
U VAZDUHU · urban flash

Znate kako se za neke devojke kaže – uvek deveruša, a nikada mlada, no ove cure nisu propustile da se dobro zabave kada god je za tako nešto bilo prilike, i zato nam je najčešće neobično da ih gledamo u ulogama koje svakodnevni život postavlja pred ljude koji nisu poznata lica sa tv ekrana.

Baš zato toliko volimo da vidimo fotografije na kojima su slavni pošli u kupovinu baš onako kao što to i mi činimo, ništa više sređeni ili bolje raspoloženi, u redu ispred kase ili na parkingu sa prepunim kolicima. Nema tog čoveka koji makar malo nije radoznao, a mi smo za one veoma radoznale pronašli fotografije na kojima su poznate dame u ulogama prve i druge pratilje.

Uvek u centru pažnje, okružene obožavaocima koji žele da ih vide ili dodirnu, a onda u njihovom privatnom životu stvari prestaju da budu tako glamurozne i postaju sasvim obične. Među svakodnevicu spada i venčanje bliskih rođaka ili najbolje prijateljice, a to znači da i zvezde ponekad igraju po tuđim pravilima i volji, pa ako im se ne sviđa haljina za deveruše ili buket mogu jednostavno da odu kući, jer ako ne žele da pomognu, njihove hirove velikih zvezda niko neće tolerisati.

Za divno čudo i veliku nevericu baš oni ekscentrični primeri zvezda izgleda se najbolje snalaze u ulozi obične devojke iz komšiluka koja je pristala da bude deveruša. Takva je na primer Lady Gaga, koju nećete prepoznati bez svih onih umetaka i ekstenzija, platformi i veštačkih trepavica, ali ona je samo jedna u nizu skrušenih cvetaka za koje bi čovek rekao – fino neko dete, dok one umesto kožnih trikoa kao deveruše nose roze i lila…

I Britney Spears je bila deverušaOtvori galeriju
Kada nekog nervirate Kako da budete zaista nepodnošljivi Nije im se dalo - glumci i uloge Nije im se dalo: 10 glumaca koji su ostali bez poznatih uloga Najbolje mesto za život Grad sa najboljim kvalitetom života je … Dečji crteži Deca nisu svesna šta su tačno nacrtala · · · ·