I tradizionali
U VAZDUHU · urban flash

Dizajnerke Marina Cinciripini i Sarah Richiuso su autorke ove neobične kolekcije tradicionalnih recepata koji se, ni manje ni više, nalaze na zgodnim privremenim tetovažama.

U celom svetu poznati po svojoj kuhinji, Italijani su se još jednom dokazali kao beskonačno inovativni kada dođe do spremanja hrane. Naime, dizajnerke Marina Cinciripini i Sarah Richiuso kreirale su kolekciju tradicionalnih recepata koji se nalaze na privremenim tetovažama, a koje su namenje svim kuvarima.

naslovna

Nazvana I tradizionali, ova grupa recepata nalazi se u tematski odvojenim pakovanjima, kao i u pakovanjima različtiih boja koja su namenjena onima sa nešto drugačijom ishranom ili za posebne prilike poput Uskrsa ili Božića.

I tradizionali1

Kuvari koji su spremni da zasuču rukave, ispod dlanova moći će da prenesu ove korisne podsetnike na kojima se ne nalazi samo spisak potrebnih namirnica, već i redosled po kojem se one stavljaju u jelo.

I tradizionali5

I tradizionali recepti, kao i kutije u kojima oni dolaze, štampaju se na kvalitetnom eko papiru koji proizvodi kompanija Favini, a nešto više o samom procesu proizvodnje i primene možete saznati u videu koji se nalazi ispod.

 

#biciklnavodi #biciklnavodi poziva građane da se priključe akciji tačnog informisanja foto: Nemanja Paničić (Kamerades) Telenor donirao 20 miliona dinara za pomoć ugroženima u poplavama Back to Light Back to Light: Umetnički projekat koji spaja prirodu i električnu energiju Obrenovac Trodnevno prikljupljanje pomoći uz izmenjeni program bioskopa Cineplexx · · · · · ·