IMG_1863
U VAZDUHU · grad

U butik hotelu „SAINT TEN” u saradnji sa Callebaut, brendom najfinije belgijske čokolade, ljubitelji poslastica uživali su u prepoznatljivim dezertima vlasnika i glavnog poslastičara beogradske „Mandarine”, Krsta Radovića.

Posebno za SAINT TEN Hotel, Krsto je osmislio tri kolača unikatnih ukusa, koji će prodavati samo u hotelu. Gosti događaja su takođe imali priliku da ispijaju čokoladne koktele poznatog belgijskog Callebaut majstora čokolade Marka Pukea i slaste se njegovim poznatim pralinama najrazličitijih ukusa. Na šestom spratu hotela u posebnoj tzv. Multifunkcionalnoj sobi iza zatvorenih vrata gosti su uz posebnu pozivnicu mogli da zavire u Mystery Ruby svet, u kom su uživali u najnovijoj, četvrtoj, vrsti čokolade koja za javnost predstavljena do sada tek na par lokacija u svetu  – prirodno ružičastoj čokoladi zvanoj Ruby –  i njenom laganom i blago voćnom ukusu.

Što se tiče divne saradnje sa hotelom Saint Tenčokolada se može dobro upariti sa vrhunskm vinom i pivom… ali je najbolje kada se upari sa jedinstvenim ambijentom i istorijom koju poseduje ovaj objekat”, izjavio je generalni direktor kompanije Barry Callebaut za Jugoistočnu Evropu, Stojan Kemera.

SAINT TEN Hotel je luksuzan butik hotel u Ulici Svetog Save 10, zamišljen kao idealan spoj tradicionalnog šarma i modernog šika, koji uz vrhunsku uslugu ponosno vraća stari sjaj Beograda.

Callebaut je brend najfinije belgijske čokolade koji postoji u okviru kompanije Barry Callebaut. Svoj fantastičan ukus Calleabut čokolada duguje stogodišnjem iskustvu, zanatskom pristupu u celom proizvodnom procesu koji se prati od zrna do čokolade. Svaki recept Callebaut čokolade osmišljen je tako da zadovolji najzahtevnije potrebe vrhunskih čokolatijera. Callebaut nastavlja da bude najinovatiniji partner profesionalnim korisinicima čokolade kojima će od druge polovine 2018 godine ponuditi i četvrti tip čokolade, Ruby.

DJB_8188 Umetnička instalacija – korak ka zelenijem Zelenom vencu beogradska-zima-2018-prva Beogradska zima: Zanimljive praznične manifestacije za sve uzraste i ukuse FTM_1560_cover Mladenački paketi hotela Holiday Inn SLIKA 5_cover Srećna Nova Wurst Platz Bar godina · · · ·