Veza na daljinu
fotografija · U VAZDUHU · urban flash

Ako pokušavate da održite vezu na daljinu i čini vam se kao da su vaši pokušaji uzaludni, možda je ovo pravi trenutak za „dobar vetar“ u vaša jedra. Jedan par ne samo da je pokazao šta znači pametno koristiti savremenu tehnologiju, već je potvrdio i onu dobro znanu – da prava ljubav ne zna za prepreke. Iako na različitim krajevima sveta, oni su udruženi u istom cilju, da svoju ljubav sačuvaju od svega…

Ponekad Skype jednostavno nije dovoljan, a veze na daljinu postaju mučno frustrirajuće osećanje koje traje, jer ni sami ne znate šta da uradite. Neka vam, ako je situacija takva, jedan korejski par posluži kao uzor, jer oni su odlučili da putem savremene tehnologije i umetnosti svoju ljubav sačuvaju od nemilosrdnih uticaja burne svakodnevice.

Uprkos vremenskoj razlici od 14 sati, jer Danbi Shin trenutno radi u Njujorku, a Seok Li u Seulu, oni su rešili da svoju ljubav sačuvaju. Fotografije će im u toj misiji pomoći, tako što svako od njih dvoje pravi deo kolaža, koji onaj drugi treba da dovrši.

Ako je verovati drevnim mislima koje čoveka vide samo kao polovinu, koja tužno baulja po svetu sve dok ne sretne komadić koji mu nedostaje, ovaj par je pronašao način da mnogim ljudima suočenim sa istim problemom, pokaže kako veza na daljinu može da se sačuva. Ovaj projekat su nazvali Half&Half i njime će umetnički dvojac ShinLiArt pokušati da pokaže sličnosti i različitosti između životnih stilova koji su dominantni u mestima gde trenutno žive, uz nadu da će se te dve polovine vremenom stopiti u jedno celo!

Njihova veza na daljinu postala je bajkovitaOtvori galeriju
Prerano rođena deca Nekad i sad: Prevremeno rođene bebe, danas već deca cover Pank: Počeci anarhije u Ujedinjenom Kraljevstvu Kamil Kotarba - život sa tehnologijom ali bez smisla Hide and Seek – život u digitalnom ludilu Klasičan balet Klasičan balet: Tragedija jedne umetnosti · · ·