Winnie The Pooh i Oskar
U VAZDUHU · urban flash

Da podelimo već jednom te zlatne statue, pa da normalno nastavimo da živimo. Sve dok nam se u stolici meškolje razni glumci i njihove očaravajuće role, sve dok se broje dani i precrtavaju na kalendaru šanse da na internetu naiđete na neku šalu koja nije u direktnoj ili indirektnoj vezi sa medvedom i Leonardom DiCaprijem su vrlo male. U slučaju poljske blogerke, inspiracija je došla spontano, i to nakon što je na Twitteru videla samo jednu fotografiju koja je imala ironičan komentar na film „The Revenant“.

Ako Leonardo DiCaprio ni ove godine ne dobije (osvoji) Oskara, nagrabusili smo, ali i on, jer je verovatno da će društvene mreže preplaviti duhovite opaske na njegov račun, koje ga ni do sada nisu previše štedele. Slično njima, ali za nijansu blaže i blagonaklonije su one, u vidu postera, koje je napravila blogerka iz Varšave kombinujući slike iz dečije priče o medvediću pod imenom Vini Pu.

Ovaj junak i dečji heroj je zajedno sa ostatkom svoje vesele šumske družine poslužio da se napravi desetak postera koji nas na duhovit način podsećaju na filmove nominovane za ovogodišnjeg Oskara.

"The Danish Girl" i Winnie The PoohOtvori galeriju
cover1 I doktori su ljudi: Spavanje na dežurstvu Da je danas i živa i mlada k'o nekada Kako bi Marilyn Monroe živela danas Nova Barbie Barbie ima mnogo novih tela i lica Pica oko sveta Živi svoj san: Putuj svetom i jedi picu · · · ·