zlatan
PULS GRADA · sport&rekreacija

Da li je ovo kraj jedne ljubavi modernog fudbala? Zlatan Ibrahimović, koji je jednom izjavio da je za Murinja „spreman da ubije“, sada kritikuje svog trenera. Ili samo prvi povlači potez i okrivljuje nekog, da ne bi on bio kriv ako „Mančester junajted“ ne uradi ništa ove sezone.

I Ibrahimović i Pogba je trebalo da budu najjači „dodatak“ mašineriji Mančester junajteda koji bi sa Murinjom poharao Evropu i Englesku. Mora se priznati, ništa od toga, Mančester izgleda kao osrednji klub, nikako da sastave sve konce. Zlatan Ibrahimović je nedavno u intervjuu za The Times rekao da je Murinjo izgubio svoju oštrinu dolaskim na Old Traford. Vrhunski fudbaler je prevashodno kritikovao trening metode trenera, rekavši da mu nije jasno zašto se ne bazira više na fitnesu. Ibrahimović je nezadovoljan metodama treninga. Ovo zvuči samo kao početak kritike, a svi znamo da Ibrahimović nije baš čovek koji ćuti i trpi. Da Murinju nije baš sjajno u Mančesteru pokazuje i nedavni slučaj kada je Luk Šo bio nezadovoljan kako je Murinjo reagovao posle utakmice kritikujući njegovu igru. Da li su to Murinju menadžerski dani odbrojani? Već smo pisali o tome sa čim se sve Portugalac susreće otkada je u Mančester junajtedu. i to možete pogledati ovde.


hp Harry Potter joga Automatski nacrt Švarceneger ima 69 godina i dokazuje da su godine samo izgovor fudbal Najgori debi mečevi u istoriji fudbala sport Kako da se naterate da idete u teretanu ove zime? · ·