džins
KULTURA · art

Nije neobično da umetnik nema poverenja u standardne umetničke materijale kao što su glina, kamen, drvo, boja… Često svaki umetnik pronađe neki novi, svoj. Tako je i Ian Berry pronašao svoju nišu. Umesto boje, za svoje slike koristi teksas.

Umetnici baš često žele da nađu način da se razlikuju od ostalih. Ian Berry nije izuzetak, on svoje slike izrađuje od teksasa, i to izgleda sjajno!

Umetnik vešto kombinuje razne nijanse teksasa i stvara neverovatno dobre i detaljne slike. Njegovi radovi se fokusiraju na melanholiju u urbanim sredinama i prikazuju manje glamoruznu stranu života. I zašto baš koristi teksas, pogotovo farmerke? Umetnik kaže da je razlog za to što su farmerke sastavni deo urbanog života.

Autor: Ian Berry Otvori galeriju
žene Duhovite ilustracije o ženskoj privatnosti filmovi Superheroji nacrtani u stilu junaka iz filmova Tima Burtona SANU UMETNICI RATNICI Kosta Miličević, „Predeo s Krfa (Izgled Krfa)”, 1918, Vlasništvo Muzeja savremene umetnosti, Beograd 1 Dve izložbe Muzeja savremene umetnosti Ratovi zvezda art „Ratovi zvezda“ kakve još niste videli · ·