2
U VAZDUHU · promo

U želji da doprinese edukaciji mladih ljudi, razmeni znanja i većoj primeni savremenih tehnologija, IDEA je petu godinu zaredom bila ponosni sponzor WEBIZ konferencije u Zrenjaninu.

Da bi konferencijski program protekao što ugodnije, IDEA je za sve učesnike obezbedila degustaciju najlepših K Plus proizvoda i Matrix aktivaciju u okviru koje su posetioci imali priliku da samostalno naprave GIF i šeruju ga na društvenim mrežama. Kreativac koji je osvojio najveći broj lajkova nagrađen je K Plus poklon paketom.

IDEA je u Zrenjaninu posebnu pažnju posvetila inicijativama od lokalnog značaja za ovaj grad. U okviru kampanje U srcu Banata pokrenula je niz društveno odgovornih projekata, među kojima su donacija EKO učionice Osnovnoj školi Žarko Zrenjanin, kao i tradicionalna podrška brojnim manifestacijama kojima je uticala na razvoj kulturnog i društvenog života ovog grada.

Grand Student najjači konkurs Grand Student 3u1 nagrađuje: “Najjači konkurs najjačeg u klasi” Fotografija 3 Vip mobile i „Bitka za znanje“ za savremeno obrazovanje u Srbiji coverrbank Raiffeisen banka dobila priznanje „Najbolja banka u Srbiji“ coverthespotpatike The Spot: Najatraktivnije prolećne kolekcije za ovu sezonu · · · ·