Poklon roditeljima za godišnjicu braka
U VAZDUHU · urban flash

U vreme priprema za veliku proslavu godišnjice braka njihovih roditelja, Matthew i James su došli na zabavnu ideju, koja će izazvati emocije. Za poklon će svojim roditeljima pripremiti seriju fotografija u stilu „Nekad i Sad“. Sve fotografije iz vremena bezbrižnog detinjstva rešili su da ponove, međutim, samo su okruženje i kostimi bili slični, a kako to već obično biva – deca rastu.

Kontrast između nekada nevine dece i odraslih ljudi kakvi su Matthew i James danas, učinila je da fotografije deluju nezgrapno, gotovo smešno. Na fotografiji gde je jedan od njih istetoviran od vrata na dole i originalna fotografija na kojoj je kao samo dečačić slikan nakon kupanja deluju i neverovatno i dirljivo. Neobična ideja je kod roditelja naišla na veliko odobravanje i navela ih da zaplaču, ali to su bile samo suze radosnice.

Godine prolaze, ako to ikada smetnete sa uma, tu su fotografije da posvedoče, ili deca, koja vam nikada neće dozvoliti da zaboravite kakvu ste veliku stvar u životuu učinili, kad ste njih stvorili!

Poklon roditeljimaOtvori galeriju

Parovi Nekada zajedno, a danas samo lepa uspomena Bizarne frizure 15 najbizarnijih muških i ženskih frizura Mačke koje liče na nešto drugo Mačke koje liče na nešto drugo Sofia Coppola režirala praznične reklame za Gap Sofia Coppola režirala praznične reklame za Gap · · · · ·