cover www.thelittleblogofvegan.com
PULS GRADA · gastro

Ima toliko recepata za praznične kolačiće, pa je zaista teško odlučiti koji od njih pripremiti. Da biste lakše pristupili ovoj slatkoj muci, probajte da odluku donesete na neobičan način – putem horoskopskog znaka. Svaki od njih ima kolačić koji se uklapa sa njihovim astrološkim karakteristikama, te ga možete pripremiti za sebe i druge.

Ovan – glazirani kolačić

Hrabra i samouverena strana ovog horoskopskog znaka nikada se ne plaši konkurencije. Zato su za njih hrskavi kolačići sa nežno belom i slatkom glazurom, jer oni uvek uspeju da spoje nespojivo.

Bik – čokoladni kolačić sa mentom

Pošto bikovi cene stabilnost i klasiku, ovaj izbalansirani spoj čokolade i mente zadovoljiće njihovo hedonističko nepce. Jedino što će biti problem jeste da u cugu ne potamane sve kolačiće sa tanjira.

Blizanci – kolačić sa puterom

Socijalno inteligentni i snalažljivi, blizanci sjajno komuniciraju sa ljudima. A kako bi bili zadovoljni, ovaj u isto vreme mekani i hrskavi kolačić sa obiljem putera pružiće im sve što vole.

Rak – kolačić sa čokoladnim punjenjem

Rakovi znaju da budu ćudljivi i zatvoreni, ali su u suštini veoma emocionalne osobe. Upravo zbog toga ovaj tvrdi kolačić sa mekim punjenjem u sredini savršeno opisuje njihovu narav, a isto tako adekvatno zadovoljava i potrebu za slatkim.

Lav – šareni kolačić sa vanilom

Darežljivi i vatreni lavovi, po svojoj prirodi su lideri. Važno je obratiti pažnju na njihovu originalnost, pa će se kolačići sa ukusom vanile, ukrašeni raznim perlicama i bojenim šećerom, idealno uklopiti sa lavovskom individualnošću.

Devica – sendvič kolačić

Praktične i atipične device u horoskopu su poznate kao veoma sistematičan znak. S obzirom da cene rad i da su mu posvećene, neće im biti problem da se malo više potrude oko ovog slatkiša. Mogu napraviti čokoladni fil ili upotrebiti omiljeni džem; važno je samo da ga namažu između dva komada domaćeg keksa, kako bi dobili „sendvič“ izgled.

Vaga – kolačić sa belim slezom

Neodoljivo ukusnu harmoniju, vage će pronaći u čokoladnom kolačiću sa belim slezom, poznatijim još i po nazivu marshmallow. Mekani kao duša, transportovaće ovaj vazdušni znak u sferu savršenih ukusa.

Škorpija – kolačić sa začinima

Kako bi se istakao uporan i strastven temperament škorpija, kolačić pun začina će u tome pomoći. Upotrebite mešavinu đumbira, cimeta, muškatnog oraščića i klinčića, da biste dobili odvažnu kombinaciju kojoj niko ne može odoleti.

Strelac – kolačić sa čokoladnim komadićima posut prah šečerom

Ovak kolačić, koji će zbog obilja prah šećera delovati poput snežne grudve, zadovoljiće duhovitu i vrcavu prirodu strelca. Komadići čokolade iznenadiće svakog degustatora, a pošto strelac voli da kreira i kuva, ovi kolačići će bez sumnje biti vrhunski.

Jarac – limun-kocka kolačić

Enigmatični jarčevi drže se pravih vrednosti, i istrajni su u svojim namerama. Kako bi se motivisali i nastavili u svoje pohode, kolačić sa osvežavajućom notom limuna pružiće im slatko-kiselkastu kombinaciju koju će umeti da cene, i zbog koje će voleti da prave ove limun-kocke.

Vodolija – crno-beli kolačić

Ovakav kolačić zadovoljiće dualnu vodolijsku dušu. Crna čokolada podržava njihovu ekscentričnost i energiju, a bela čokolada stidljivost i povučeniju stranu ličnosti.

Ribe – kolačić od kokosa

Mudra i nežna narav riba odlično se uklapa sa laganim i vazdušastim kolačićem od kokosa. Svaki pripadnik ovog znaka uživaće u njihovom pravljenju sa porodicom i prijateljima.

S-original---naslovna-oglas1 S-original rakije: Vrednost tradicije Zlatiborac Domaćinska priča: Praznična trpeza Blick auf Oberbergen Šta znate o nemačkim vinima? Plazma Plazma Kocka za potpuni užitak u Novoj godini · · · · · · · ·