collage
PULS GRADA · shopping

Da se ne lažemo, sve dame dobro znaju šta bi najviše obradovalo njihovu jaču polovinu za praznike – PlayStation 4. No, zarad kvaliteta i opstanka vaše veze, čvrsto ste odlučili da ne pokleknete… Ipak, dilema šta odabrati i dalje je tu… Zato vam mi nudimo nekoliko zanimljivih predloga koji će sigurno obradovati vašeg muškarca makar delimično kao pomenuta konzola.

Bilo da vaš dasa voli modu, kvalitetnu kozmetiku, tehniku, ili slatkiše, predlozi koji slede nude za svakoga po nešto, te se nadamo da će vas inspirisati i olakšati prazničnu kupovinu. Srećno!

Ukoliko voli modu

Ljubitelje mode najviše ćete obradovati zanimljivim odevnim komadom ili asesoarom po njihovom ukusu. Dobar džemper, kožne rukavice, kaiš ili zanimljiv šal, imponovaće svakom muškarcu od stila, te sa ovakvim izborom sigurno nema greške. Osim toga, ukoliko ne želite da rizikujete, obradujte ga poklon karticom njegovog omiljenog brenda, pa neka sam odluči šta mu se dopada. Ovo je vrlo elegantno rešenje koje će vas poštedeti dileme, a njemu pružiti zadovoljstvo izbora.

Ukoliko voli kozmetiku

Za muškarce koji drže do svog izgleda i koji uživaju u luksuzu, dobar parfem je odlično rešenje. No, u ovom slučaju morate biti vrlo pažljivi, jer pogrešan izbor mirisne note može u potpunosti da pokvari iznenađenje. Sa druge strane, ukoliko vaš muškarac ima bradu, počastite ga setom za negovanje iste koji će bradi dati sjaj i mekoću, a time i uredan izgled.

Ukoliko voli tehniku

Ako se vaš partner stalno žali kako gubi slušalice tokom treninga, poklonite mu nove uz koje će moći nesmetano da vežba u teretani ili da ide na trčanje. Osim toga, ukoliko je nadaren za fotografiju, set objektiva za pametni telefon takođe može biti sjajno rešenje. Priuštivo, kreativno a možda i vrlo profitabilno rešenje… Sve zavisi od toga koliko je vaš dasa spreman da se potrudi i usavrši svoje fotografsko umeće.

Ukoliko voli hranu i piće

Budite maštoviti i svog dragog obradujte keksićima sa specijalnim porukama namenjenim baš njemu. Možete mu poručiti da u narednoj godini prestane da hrče, da treba češće da pere sudove ili da ostavi pušenje i krene na sport… Ovakve sitne opaske lakše će progutati u formi slatkog kolačića ili hrskavog biskvita… Ukoliko pak ponekad voli da se opusti uz čašicu  kvalitetnog alkohola, počastite ga luksuznim pićem. Ne samo da će uživati u ukusu, već će flašu kasnije moći da sačuva kao lep detalj u enterijeru.


Foto za ilustraciju Pripreme za praznike: Novogodišnja dekoracija IMG_9413 Paunovi: Nova prodavnica dekorativnih predmeta na Dorćolu page-skrabac-cover Škrabac: Izaberi svoju poruku Miley Cyrus Converse i Miley Cyrus slave snagu žene · · ·