Volo stolica za ljuljanje
PULS GRADA · dizajn

Ne kaže se slučajno – lepše je udvoje, a tvorci ove čarobne stolice za ljuljanje smislili su idealno mesto za odmor, za čitavu porodicu.
Braća Jules i Jason Henry, pokretačka su snaga brenda specijalizovanog za proizvodnju baštenskog nameštaja Sveglio.
Njihov najnoviji komad nameštaja Volo stolica sasvim je oduševio sve one koji vole da se udobno zavale i ljuljuškaju u prirodi, iako, sudeći prema dizajnu, ovakva stolica može da postane i deo enterijera vašeg stana, i verujte, nećete se pokajati!

Tvorci Volo stolice odlučili su se za ovakav naziv jer njeno ime na italijanskom znači „leteti“, a ko još može da tvrdi da letenje nije jednako zabavno kao i ugodno ljuljanje u njihovom pronalasku.
Kao što smo već napomenuli, stolica je pažljivo dizajnirana i izrađuje se u nekoliko izuzetno efektnih boja, tako da može postati ne samo deo vaše bašte ili kućnog nameštaja, već njeni tvorci predlažu da je ponesete sa sobom i kad pođete na odmor.
Pored boje platna možete odabrati i boju odnosno tip metalne konstrukcije, a za sada su u ponudi antička bronza, nebeska bela, srebrna i boja „zvezdane prašine“.
Volo stolica može da izdrži teret od 272 kilograma tako da je verovatnoća da se u njoj ljuljate čak i porodično velika. Prema rečima njenih tvoraca, braće Henry, činjenica da u njoj idete malo napred malo nazad idealan je podsetnik na to kakav je život u celosti, a mi tome nemamo šta da dodamo!

Volo stolica za ljuljanje - udobno kao na oblakuOtvori galeriju
Krevet koji vas grli Krevet koji vas grli dok spavate Kreativno pakovanje Kreativno pakovanje BeoKreativnost Velika prodajna izložba BeoKreativnost Modni malci Modni malci · ·