Festivalske frizure
U VAZDUHU · trend

Za svakog pravog ljubitelja muzike letnji muzički festivali glavna su godišnja poslastica. Na velikim binama, i dobrom ozvučenju u prilici ste da slušate svoje omiljene pesme, a ukoliko ste devojka, verovatno i da prošetate svoje nove „festivalske krpice.

Ove godine je u trendu stil sedamdesetih, ali kada su ženske frizure u pitanju ovog festivalskog leta samo će stil šumskih vila biti onaj pravi!

Mnogi će primetiti kako je poslednjih godina velika pažnja javnosti posvećena upravo odevanju tokom festivalskih dana, pa čak i ukoliko pođete put Novoga Sada za vreme čuvenog Exita neće vas isti utisak mnogo prevariti. Letnji muzički festivali kao stvoreni su da na njima istinski osetite slobodu i lepotu života u sadejstvu sa prirodom i koliko je god to moguće. Dakle, ovog leta zaboravite na češalj, neka vam kao inspiracija posluže ilustracije vila u dečjim slikovnicama, i ne zaboravite da uživate u životu koliko god je to moguće. Čak i ako niste rođeni u vreme hipi komuna i revolucije Dece cveća, nema veze – ove godine imaćete priliku da njihov stil u potpunosti reprizirate!

Šumske vile ili kraljice festivalskog šika?Otvori galeriju
Muške frizure u trendu 6 najpopularnijih frizura za muškarce propeler Vreme je za izlazak! Ženske frizure 2015. Ženske frizure 2015: Povratak boemskog stila Bike Kitchen Beogradska biciklistička kuhinja · ·